Babylykke for royal søster

Pippa Middleton har budt velkommen til sit og sin mands barn nummer to

Udgivet Opdateret

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Hertuginde Kate af Cambridge kan nu kalde sig moster til to. Det efter hendes lillesøster og dennes mand James Matthews mandag den 15. marts blev forældre til en lille pige. De har i forvejen sønnen Arthur, der er to år gammel.

Nyheden om fødslen blev bragt af adskillige internationale medier, blandt andet Hello Magazine, der har fået det bekræftet af en kilde tæt på de nybagte forældre. Mediet skriver også, at den lille pige ifølge kilden kommer til at bære navnet Grace Elizabeth Jane, og at mor og barn har det godt.   

Det femte barnebarn

Pippa Middleton og James Matthews blev gift den 20. maj 2017 og året efter blev de forældre for første gang.

Den lille ny er således den femte i rækken af børnebørn for Pippa Middletons forældre Carol og Michael Francis Middleton.

To fætre og en kusine

Med ankomsten af Grace Elizabeth Jane kan prins William og hertuginde Kates tre børn, prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis, nu bryste sig af både at have to fætre – de har jo også Archie – og en kusine.

Hertuginde Kate og Pippa Middlton har i øvrigt også en yngre bror, James Middleton, der er 33 år gammel, og som endnu ikke har bidraget til flokken af børnebørn for Carol og Michael Francis Middleton.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS