Årets bryllup: Her kysser brudeparret

Pippa Middleton, der blev verdenskendt som brudepige, stod lørdag brud ved glamourøst bryllup. Efter vielsen kyssede brudeparret hinanden uden for kirken.

Pippa Middleton kysser sin mand, James Matthews. Foto: Justin Tallis/Scanpix.
Pippa Middleton kysser sin mand, James Matthews. Foto: Justin Tallis/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Philippa “Pippa” Middleton, der er søster til Storbritanniens hertuginde Kate, blev lørdag viet til en velhavende finansmand ved et opsigtsvækkende bryllup, der har fået en intens dækning i de britiske medier.

Meghan Markle blev ikke set til brylluppet

Op til brylluppet, som i den britiske tabloidpresse er blevet kaldt “årets sociale begivenhed”, har der navnlig været fokus prins Harrys kæreste, den 35-årige skuespillerinde Meghan Markle, der er kendt fra den amerikanske tv-serie “Suits”.

Meghan Markle blev dog ikke set til bryllupsfesten.

Den 33-årige Pippa Middleton blev gift med mangemillionæren James Matthews ved en privat fest, hvor der angiveligt var inviteret omkring 150 mennesker.

Matthews’ lillebror Spencer, som er stjerne i den populære britiske reality-serie “Made in Chelsea”, var ifølge pressen forlover ved brylluppet.

Viet i landsbykirke

Vielsen fandt sted i en landsbykirke i Englefield, Berkshire, som ligger tæt på landsbyen Bucklebury omkring 80 kilometer vest for London, hvor bruden voksede op sammen med sin storesøster Catherine og lillebroren James.

Pippa Middleton er blandt blevet en kendt klummeskribent, kogebogsforfatter og repræsentant for flere velgørenhedsfonde.

Prins William og Kates søn, prins George, og deres datter prinsesse Charlotte, var deltagere i ritualerne i kirken som brudepige og “brudesvend”.

Se billederne fra brylluppet øverst i artiklen…

/ritzau/AFP

Powered by Labrador CMS