Anders og Torben er klar til forandringer

Anders og Torben skal til at vænne sig til ikke at være helt ens hele tiden. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

De er normalt helt ens – også i tøjet. Men ugebladet Her og Nu fik tvillingerne Anders og Torben i forskelligt-farvede skjorter

De jyske tvillinger Anders og Torben var noget på udebane, da Her og Nu fik dem med i Tøjeksperten i Holstebro. Målet var at få herrerne ud af de sadvanlige grå skjorter og sorte t-shirts – og skifte dem ud med forskellige skjorter og sokker, skriver ugebladet.

Og det lykkedes faktisk at få brødrene til at vælge forskellige skjorter. Anders valgte en med røde tern, og Torben kastede sin kærlighed på en med grønne tern.

– Det kunne man da godt vænne sig til. Den dag, vi flytter til Thailand, skal vi alligevel vænne os til ikke at være helt ens og gøre det samme. Vi har jo ikke haft brug for at være forskellige før nu, siger Torben.

Det ens tøj er mest af alt vane, fortæller Anders. De har fået ens julegaver og fødselsdagsgaver af forældrene – og så har det bare hængt ved.

Torben skal finde en ny kæreste

Tvillingerne er da også på vej til at flytte til Thailand. Anders forventer at blive ringforlovet med sin kæreste Don – men Torbens kæreste Mam holdt op med at give lyd fra sig.

– Jeg ringede til Mam og skrev, da vi var dernede, men jeg hørte ikke noget. Det sidste jeg har hørt fra hende, var en sms med ønsket om god jul og godt nytår. Ellers hører jeg ikke fra hende. Jeg skal have fundet en anden kæreste, fortæller han til Her og Nu.

Og hans kommende svigerinde er på sagen:

– Jeg behøver ikke bekymre mig, for Don er på sagen med at finde en ny kæreste til mig. Allerede samme aften vi talte om det, så stod der to 17-årige piger og ringede på min dør.

17 år er dog lidt for ungt til Torben – og den ene af pigerne var Dons datter, så det var ikke helt godt. Men en ny kæreste skal det nok blive til, det er Torben overbevist om.

Powered by Labrador CMS