Alle vil gerne lykønske det nyforlovede royale par

Britiske prins Harry annoncerede mandag, at han har friet til skuespillerinden Meghan Markle. Nu strømmer lykønskningerne ind fra nær og fjern - og fra høj og lav.

Barack Obama skrev en besked til det kommende ægtepar, der her viser sig frem ved mandagens pressemøde foran Kensington Palace. Foto: Daniel Leal-Olivas/Scanpix
Barack Obama skrev en besked til det kommende ægtepar, der her viser sig frem ved mandagens pressemøde foran Kensington Palace. Foto: Daniel Leal-Olivas/Scanpix
Udgivet Opdateret

Mandag annoncerede britiske prins Harry og Suits-skuespillerinden Meghan Markle parrets forlovelse.

Det vakte glæde og kærlige lykønskninger til parret fra nogle af verdens toppolitikere og skuespillere. Det skriver People Magazine.

Den tidligere amerikanske præsident Barack Obama skrev en besked på Twitter til parret efter offentliggørelsen.

– Michelle (Obama, red.) og jeg er glade for at lykønske prins Harry og Meghan Markle med deres forlovelse. Vi ønsker jer livslang lykke og glæde, skriver Barack Obama til parret.

Travlhed på Twitter

Også skuespillerinden Priyanka Chopra, der er tætte veninder med Meghan Markle, lykønskede parret med forlovelsen.

– Tillykke til min pige Meghan Markle og prins Harry. Jeg er så glad på dine vegne, Meg. Du fortjener altid det bedste, skriver Chopra på det sociale medie Instagram.

Tv-værten Ellen DeGeneres var også hurtig på Twitter efter annonceringen.

– Velkommen til familien, Meghan Markle. Jeg er allerede i gang med at udvælge en lille hat til brylluppet, skriver komikeren.

En hilsen fra Theresa May

Den britiske premierminister, Theresa May, lykønskede mandag også det nyforlovede par.

– Dette er en tid for fejringen af to forelskede mennesker, og på vegne af mig selv, regeringen og landet ønsker jeg dem stor lykke i fremtiden, skriver Theresa May på Twitter.

33-årige Prins Harry og 36-årige Meghan Markle fortalte mandag, at de to mødtes på en blind date, som en fælles ven havde sat op.

Brylluppet skal stå i foråret 2018.

Her er Barack Obamas tweet:


Her er Ellen DeGeneres tweet:


Powered by Labrador CMS