Alle disse kendisser blev anholdt i 2017

Vidt forskellige kendte, vidt forskellige historier. Her kan du læse om nogle af de kendisser, der kom så meget på kant med loven i 2017, at de måtte anholdes.

Udgivet Opdateret

Det er ikke sjældent, vi skriver og præsenterer nyheder om forskellige lovbrud, når danskere – eller andre nationaliteter – kommer på kant med ordensmagten. De kendte er selvfølgelig mennesker af kød og blod som alle vi andre, og også de har af og til problemer med diverse love. Både de danske, men også udenlandske.

2017, der jo netop er et overstået kapitel, er så afgjort ingen undtagelse. I den sammenhæng har vi samlet en række kendte ansigter, der ikke har formået at holde sig på lovens gode side. I hvert fald er de alle blevet anholdt i løbet af året.

Du kan se dem alle i galleriet over artiklen.

Voldtægt, sprut og skaberi

Umiddelbart er der ikke de store sammenfald i de kriminelle handlinger, som politiet mener, de kendte ansigter har bedrevet. De er så forskellige som anklager om voldtægt, kørsel med ulovlige midler i kroppen og generelt dårlig opførsel.

I Danmark tog en sag dog en del overskrifter i 2017. Den tidligere TV-kendis Maria Hirse, kendt fra Lykkehjulet, blev anholdt i august. Her var den 45-årige Hirse angivelig i gang med et indbrud, mente politiet. Noget andet mente Hirse ikke overraskende selv, der var sket nogen ulovligt.

Hun blev i øvrigt i juli – sammen med sin kæreste – anholdt og sigtet for hæleri i forbindelse med en ransagning på en adresse i den nordsjællandske by Vejby.

Vi tør godt afsløre, at der trods alt er flere udlændinge end danskere på listen.

Powered by Labrador CMS