Alexandra køber lejlighed: Se prisen her

Selv om grevinden har frasagt sig apanagen, går hun tilsyneladende ikke sulten i seng

Grevinden har sat sin Charlottenlund-villa til salg for fem millioner mere, end den kostede for fire år siden. Foto. Scanpix
Udgivet Opdateret

Grevinde Alexandra siger farvel til velhaverforstaden Charlottenlund nord for København og goddag til Indre By.

Det skriver Se & Hør.

Her har hun købt en fireværelses lejlighed på 168 kvadratmeter i Klerkegade for knap 12 millioner kroner, bekræfter grevindens presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, over for bladet.

Boligen kan ses HER.

Skal bo alene

Når Alexandra 1. juli overtager lejligheden kommer hun til at prøve noget nyt.

Samtidig flyver 18-årige prins Felix nemlig fra reden – og prins Nikolai bor allerede ude.

Derfor er der ikke brug for den plads, hun nu har i Charlottenlund. Her er huset på 215 kvadratmeter, og salgsopstillingen kan ses HER.

Den blev erhvervet for små ti millioner kroner i 2017 – og er nu sat til salg for knap 15.

Pragtvillaen har i øvrigt tidligere tilhørt landsholdslegenden Preben Elkjær.

Nej til millioner

I 2017 frasagde grevinden sig sin livlange apanage med virkning fra den dag i 2020, prins Felix fyldte 18 år.

– Jeg har overvejet det længe, og jeg har vendt og drejet det forfra og bagfra og kigget på det fra mange forskellige sider. Og jeg kommer stadig frem til den samme beslutning. Jeg synes, det er det eneste rigtige for mig. Jeg skal videre i mit liv, fortalte grevinde Alexandra i Go’ Aften Danmark.

Der var i de sidste år tale om et beløb i omegnen af 2,6 millioner kroner årligt.

Tidligere har Ekstra Bladet dog fra Statsministeriet fået bekræftet, at Alexandra til enhver tid kan fortryde sin beslutning og få genetableret udbetalingen. Hun kan også vælge en ordning, hvor hun vil modtage en del af de årspenge, der er afsat til hende i finansloven.

Ifølge Ekstra Bladet er aftalen desuden kun gældende så længe, grevinden er erhvervsaktiv. Herefter venter en betragtelig pensionsydelse Det bekræftede tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen tilbage i 2017.

I praksis skal grevinde Alexandra hvert år skriftligt meddele, at hun fravælger sin ydelse. I forbindelse med 2020-udbetalingerne skete det i december 2019 – med virkning fra august måned.

Powered by Labrador CMS