Alexandra afslører sexet side: Er det langt over stregen?

Grevinde Alexandra optræder på et nyt portræt, der viser grevinden fra en sexet side.

Udgivet Opdateret

Kunstneren Lill-Marlen Elnegaard har lavet nyt portrætmaleri af grevinde Alexandra, og det blev tirsdag afsløret på Galleri Puls Art på Frederiksberg.

Her var grevinden til stede sammen med blandt andre sine sønner, prins Felix og prins Nikolai. De var alle tre begejstrede for Lill-Marlen Elnegaard afbildning af Alexandra.

Andre er dog knap så imponerede. Forfatteren Søren Jakobsen, der har skrevet flere bøger om Kongehuset udtaler til Bt.dk, at han mener, at portrættet er alt for sexet for en kvinde med Alexandra status.

– Helt generelt er det upassende for en grevinde at få lavet sådan et portræt af sig selv. Billedet er noget udenfor de normale retningslinjer – man ser ikke andre i grevinde- og baronesse-klassen få lavet lignende billeder. Det er en kikser, siger Søren Jakobsen.

Ifølge Billed-Bladet er Alexandra dog slet ikke enig i den vurdering. Hun fortalte inden afsløringe, at hun var meget beæret over at blive spurgt af Lill-Marlen Elnegaard.

– Jeg er meget tilfreds. Jeg synes, maleriet viser både styrke, sårbarhed og femininitet  hos en kvinde, der ser frem til nye oplevelser. Det viser også en erfaring – det kunne ikke være malet, da jeg var 30 år, sagde Alexandra efter afsløringen.

Du kan se billeder af afsløringen af portrættet i billedgalleriet ovenfor.

Powered by Labrador CMS