Aldrig set før i løvens hule

For første gang nogensinde har iværksættere fået kapital med fra Løvens Hule, efter at de i første omgang blev sendt tomhændede hjem.

Investor Christian Arnstedt (TV), BOLD’s direktør Lasse Søkilde i midten og investor Jesper Buch (TH). Foto: Lange PR
Udgivet Opdateret

Anden gang blev lykkens gang for holdet bag energidrikken BOLD.

Da stifterne Lasse Søkilde og Adrian Valentin deltog i Løvens Hule i sidste sæson, var der ingen i Løve-panelet, der troede på idéen om endnu en energidrik på markedet.

Derfor besluttede de to iværksættere at modbevise Løvernes konklusion. Siden er der kommet i alt 900 forhandlere af produktet til. Blandt andre: Fitness World, OK Plus, Q8, Cirkle K og Normal.

I aftenens afsnit af Løvernes Hule vender Lasse Søkilde og Adrian Valentin tilbage, og denne gang er der jackpot

– Vi ved nu, at der er et enormt marked for en sund, kaffebaseret energidrik til mennesker med behov for ekstra overskud. Vi skal dog endnu længere ud i markedet og kan sagtens konkurrere med selv de helt store spillere. Derfor er vi sindssygt stolte over at have landet en aftale med Jesper Buch og Christian Arnstedt. Med dem i ryggen kan vi nu for alvor gå i krig med de store kæder, og det tror vi, er nøglen til at sætte turbo på virksomheden, siger 22-årige Lasse Søkilde, CEO i BOLD Drinks i en pressemeddelelse.

20 procent af BOLD

Serieinvestor Jesper Buch og CEO i Blazar Capital Christian Arnstedt har tilsammen langt 666.667 kroner for 20 procent af virksomheden, som nu skal ud og høste endnu større markedsandele.

BOLD Drinks har udviklet en funktionel iskaffe med et højt koffeinindhold sammenlignet en klassisk energidrik. Iskaffen findes som Iced Espresso, der indeholder tre shot espressokaffe.

– Den henvender sig til dem, der har brug for et ekstra performance-kick, men som ikke ønsker de tilsætningsstoffer og den mængde sukker, som der typisk er i en almindelig energidrik, oplyser BOLD Drinks.

BOLD Drinks har desuden udviklet en vegansk Oat Iced Espresso, der bygger på havremælk og også indeholder et højt koffeinindhold sammenlignet med en almindelig energidrik.

Powered by Labrador CMS