Afsløring: Kronprinsparret rejser til Frankrig

Frederik og Mary skal deltage i et stort erhvervsfremstød.

Udgivet Opdateret

Der kan være grobund for et nyt dansk væksteventyr i Frankrig. Senest har kronprinsesse Mary været to dage i Paris, hvor hun mødtes med Brigitte Macron, der er den franske præsidentfrue, men nu skruer den danske besætning op for musklerne.

Der er nemlig planlagt et stort erhvervsfremstød i Frankrig, hvor både kronprins Frederik og kronprinsesse Mary vil deltage. Det hele kommer til at foregå den 7. og 8. oktober 2019, hvor en større dansk delegation tager til Paris. Fremstødet har fået det mundrette navn ‘Danmark og Frankring – sammen for et bedre liv og en bæredygtig fremtid’.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Det danske kronprinsepar vil under fremstødet deltage i åbningen af en erhvervskonference, seminarer og foretage besøg hos større franske virksomheder og hospitaler. Derudover vil det danske kronprinsepar være værter ved en officiel middag, hvor der er gæster både fra Frankrig og Danmark.

Blandt verdens største

Besøget har til mål at give Danmark og Frankrig en stærkere relation indenfor handel. I forvejen har de to lande et omfattende samarbejde og meget tætte relationer på en række områder. Frankrig er verdens sjettestørste økonomi, men i Danmark er det blot det ottende største eksportmarked.

Det store fremstød skal fokusere på sundhed, bæredygtighed og dansk livsstil. De danske virksomheder, der deltager i besøget har særlig kompetence i ældrepleje, life science, energi og bæredygtighed, men også ting som dansk livsstil og ‘smart hospitals’.

Powered by Labrador CMS