Afsløring: Denne dato får ny Klovn-sæson premiere

Udgivet Opdateret

Det syvende sæson af serien “Klovn” får premiere senere på året.

Og nu afslører TV2 premieredatoen. Det bliver den 13. august. Tv-stationen kommer med en overraskelse i forbindelse med den nye sæson:

– Vi glæder os til for første gang at “Klovn’ får premiere på TV2s hovedkanal, siger fiktionschef Katrine Vogelsang i en pressemeddelelse.

Efter tre spillefilm (heraf to “Klovn”-film) vender Casper Christensen og Frank Hvam i den nye sæson tilbage til det gode, velkendte “Klovn”-univers med nye ideer og med den overordnede præmis ”tilbage til hverdagen”. De to “Klovn”-skabere har savnet de små fortællinger, der kendetegner komediegenren.

– Igennem to ‘Klovn’-spillefilm har vi arbejdet med det store drama og de store følelser, hvor alt er på spil. Nu glæder vi os til at vende tilbage til hverdagen og grine af de små ting. Hvor et helt afsnit kan gå med at fange en muldvarp eller klage over en fordærvet pebersovs. Og så gøre det til et stort problem, har Casper Christensen og Frank Hvam tidligere sagt til TV2.

Den nye sæson af “Klovn” er på 10 afsnit og produceres af Nutmeg Movies.

“Klovn” fik i 2005, 2006 og 2008 Producentforeningens tv-pris som årets bedste comedy. Det seneste afsnit af “Klovn” med titlen “Falsk Lorte Alarm” blev vist første gang på TV2 Zulu 27. april 2009.

Powered by Labrador CMS