Afslører: Her er den værste gave jeg har givet Kate

Den britiske prins har gæstet en fodbold-podcast, hvor der også var tid til at afsløre private flovheder.

Bare rolig Harry, man kan ikke ramme rigtigt hver gang.Foto: DANNY LAWSON / Scanpix
Foto: DANNY LAWSON / Scanpix

Udgivet Opdateret

Den dårligste gave, britiske prins William nogensinde har givet sin kone, hertuginde Catherine, er hverken en kikset julesweater eller et gavekort til et fitnesscenter.

Det er uden tvivl den kikkert, som prinsen gav hende for adskillige år siden, fortæller han som gæst i den engelske fodboldspiller Peter Crouchs BBC-podcast.

Artiklen fortsætter under videoen.

– Jeg gav engang min kone en kikkert. Det har hun aldrig ladet mig glemme. Det var tidligt i min charmeoffensiv, siger han ifølge mediet Hello Magazine i podcasten.

Skuffet hustru

Kikkerten var ellers pakket pænt ind, og prinsen havde høje forventninger til, hvad hun ville synes om den. Men desværre faldt den ikke i god jord.

– Jeg sagde til hende: “Den er virkelig fantastisk. Se, hvor langt du kan se med den. Men hun så bare på mig og sagde: “Det er en kikkert. Hvad sker der?”, siger han i “That Peter Crouch Podcast”.

Mental sundhed i fodbold

Den 38-årige prins, der er dronning Elizabeths barnebarn og nummer to i den britiske tronfølge, var egentlig gæst hos fodboldspilleren for at tale om mental sundhed i fodboldverdenen.

Netop det emne har han gennem de seneste par år brugt mange af sine vågne timer på at tale om, og det blev der heldigvis også tid til at runde.

– Vi taler om fysisk kondition, men aldrig om mental kondition. Det er vigtigt, at vi har det godt mentalt, siger den britiske prins i podcasten.

Ændrer navn på britisk fodboldturnering

Prins William er ærespræsident i det britiske fodboldforbund, FA, og står samtidig bag initiativerne “Heads Up” og “Heads Together”, der sætter fokus på mental sundhed i fodbold og i det britiske samfund generelt.

Han har også brugt sin stemme til at få ændret navnet på årets finale i den store britiske fodboldturnering FA Cup, så den nu hedder “Heads Up FA Cup final”.

I finalen, der spilles lørdag aften, mødes London-klubberne Arsenal og Chelsea.

Powered by Labrador CMS