Aflyser koncert efter blodprop

Bandet Hugorm aflyser deres koncert på Skive Festival, efter at trommeslageren, Árni Bergmann, har fået en blodprop

Udgivet Opdateret

Hugorms trommeslager, Árni Bergmann, har fået en blodprop i skulderen. Derfor må bandet aflyse sin koncert på Skive Festival torsdag aften.

Det skriver bandet, der har X Factor-dommer Simon Kvamm som forsanger, i et opslag på Instagram.

Opslaget har et kort klip med Árni Bergmann i hospitalssengen, hvor han siger, at hans arm er "gået i stykker", og at han ikke må bruge den et par dage.

Højre arm hævede

Hans højre arm begyndte at hæve i søndags før bandets koncert i Jelling, står der i opslaget.

- Efterfølgende undersøgelse viste, at han havde en blodprop i den ene skulder. Dette har betydet, at han har været indlagt til undersøgelser og behandling de seneste to dage på Thisted Sygehus, lyder det endvidere.

Hugorm består af guitarist Morten Gorm, forsanger Simon Kvamm og trommeslager Árni Bergmann. (Arkivfoto).
Hugorm består af guitarist Morten Gorm, forsanger Simon Kvamm og trommeslager Árni Bergmann. (Arkivfoto).

Vælter ind med beskeder

Árni Bergmann har det godt efter omstændighederne, fremgår det også af opslaget. Og det vælter ind med beskeder, som ønsker ha, god bedring.

- Vi er utrolig kede af at gå glip af mødet med vores fans i Hug Army på dette års Skive Festival, men vi vender både snart og stærkt tilbage, lyder det afslutningsvis.

Symptomer på hjertekarsygdomme

Ifølge Apotek.dk er der en række forskellige ting, man kan holde øje med, hvis man tror, at man er en del af de mere end 515.000 danskere, der er ramt af hjertekarsygdomme.

Symtpomerne afhænger af det eller de berørte organer, og Apotek.dk skriver, at man godt kan være ramt af sygdommen uden at have nogle af symptomerne. Har man et eller flere af nedenstående symptomer, skal man doge søge læge.

Hjertet
-Hjertekrampe, blodprop i hjertet, hjertesvigt med åndenød og hævede ben, rytmeforstyrrelser med hjertebanken, svimmelhed eller besvimelser

Hjerne
– Blodprop eller blødning i hjernen (apopleksi/slagtilfælde), fx med talebesvær, synsproblemer, lammelser, kramper eller evt. demens

Ben
– Vindueskiggersyge, blodprop i benpulsårer med bensår og koldbrand

Nyre
– Nyresvigt

Kønsorganer
– Impotens

null
Powered by Labrador CMS