Ærlig Fallulah: Jeg er en selvudslettende pleaser

Sangerinden Fallulah arbejder med at være bedre til at sige fra, afslører hun i et ærligt dagbogsindlæg.

Fallulah blev i oktober mor til datteren Gloria. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Den dansk-rumænske sangerinde Fallulah virker umiddelbart som en stærk kvinde, der ved, hvad hun vil.

Men kommer man tættere på den 31-årige sangfugl med det borgerlige navn Maria Apetri, kan hun til tider være alt andet end stærk.

I et nyt og ærligt dagbogsindlæg, som Fallulah har skrevet for magasinet Costume, afslører hun, at hun ofte agerer mere som en undskyldning for sig selv end som en viljestærk kvinde.

– Det her skulle handle om alle de punkter, hvorpå jeg er en pleaser. For det er jeg, ganske modsat mit kreative musik-jeg. En selvudslettende, undskyldende, nakkedukkende pleaser, skriver Fallulah.

Det har betydet, at sangerinden flere gange har ladet sine grænser overskride, fordi hun ikke havde modet til at sige fra. Men det skal være slut nu.

– Min erfaring siger mig efterhånden, at det altid er bedst for alle parter, hvis man er ærlig og går ind i noget drevet af lyst i stedet for at lade sig presse og overtale til noget, lyder rådet fra Fallulah.

I oktober blev sangerinden mor til datteren Gloria. Og den nye rolle som mor har også været medvirkende til, at Fallulah nu vil skille sig af med sit pleaser-gen.

– Livet er for kort til at finde sig i venner, der altid kommer for sent til aftaler, at have relationer, hvor man giver uden at få igen, at kaste sig halvhjertet ud i noget, fordi man ikke kunne lide at sige, man ikke havde lyst, skriver hun.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS