Ægteskabsbryder: Kendt skuespillers eks vil have hendes æg

Sofia Vergara kæmper en brutal kamp med sin eksmand.

Da alt var fryd og gammen mellem de to tidligere forlovede Sofia Vergaras og Nick Loeb. Foto: Danny Moloshok/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Hun er kendt som den højtråbende Gloria Delgado-Pritchett i den populære serie Modern Family.

Men det er ikke kun på TV, Sofía Vergara har en enkelt knast eller to i parforholdet. Eller et tidligere et af slagsen, for at være helt nøjagtig. Og denne gang i det virkelige liv.

Det amerikanske med TMZ skriver, hun og eksen Nick Loeb lige nu slås over to nedfrosne æg. Han vil beholde dem, hun vil have dem destrueret.

Ifølge TMZ har kilder fortalt, at grunden til, at Vergaras eks vil beholde de to æg, intet har med at bringe liv til verdenen at gøre, kun hævn plus en mulighed for at ødelægge Vergaras ægteskab med Joe Manganiello.

Kilderne henviser til, at Loeb i oktober 2017 fik en datter – dermed er det ikke ønsket om at blive far, der får ham til at kæmpe for æggene.

I den kamp har han flyttet retssagen til delstaten Louisiana, der anerkender æg som mennesker.

De æg har Loeb givet navnene Emma og Isabella.

Bedst betalte skuespillerinde

For femte år i træk scorer Sofía Vergara suverænt listens førsteplads som verdens mest indtjenende tv-skuespillerinde. Det skriver finansmagasinet Forbes, der har offentliggjort listen over de toptjenende tv-skuespillerinder ved at sammenligne lønninger, sponsorater og reklameaftaler i perioden juni 2015 til juni 2016.

Udover sin rolle i Modern Family er det reklameaftaler med kaffebryggermærket Ninja Coffee Bar, skampoomærket Head and Shoulders og andre skønhedsbrands, der boner ud på Vergaras konto.

Powered by Labrador CMS