80’er-yuppie har sat svimlende dyr lejlighed til salg

En af 80'ernes største danske yuppie'er Mads Ulrich, der vel nok er mest kendt for sin fede bankbog og ekstravagante livsstil, har netop sat sin liebhaverlejlighed i det indre København til salg igen.

Udgivet Opdateret

Denne gang lyder prisen på 19 millioner kr. Hvilket er fem millioner mindre, end hvad Ulrich prøvede at sælge lejligheden til, sidst den var udbudt i 2014. Det skriver Boliga.

Op gennem 80’erne blev Mads Ulrich kendt som en af de mest fremtrædende og storspenderende yuppier.

Han stiftede ungdomsmagasinerne Kick og Puls og tog som 25-årig til London, hvor han startede firmaet TDI-reklamefilm. Sidenhen spædede han væsentligt til sin formue som investor, bl.a. via sin virksomhed First Fidelity Capital.

Bankbog kan blive polstret yderligere

Lykkes det den 51-årige rigmand at få solgt den 310 kvadratmeter store luksus-lejlighed til den efterspurgte pris, er der meget, der tyder på, at Ulrich kan polstre bankbogen yderligere.

Da han i 2001 selv skrev under på købsbeviset, stod der nemlig bare 1,8 millioner kr. på handlen.

Men ifølge ejendomsmæglerens salgsannonce er der heller ikke sparet på noget i lejligheden, der ligger på Nikolaj Plads nær Strøget i det indre København.

Alene soveværelset er på størrelse med en ganske almindelig tre-værelses lejlighed. Køkkenet indeholder blandt andet gaselementer fra det fashionable og eksklusive køkkenfirma Gaggenau. Og så er der badeværelse med spa og dampbad.

Ikke første gang på liebhaver-markedet

Liebhaverlejligheden er dog ikke Mads Ulrichs eneste bekendtskab med den del af boligmarkedet, der er forbeholdt landets mest velhavende købere.

I 1997 købte den stenrige erhvervsmand nemlig det legendariske rockikon Princes palads i Beverly Hills for 22 millioner kr.

I 2014 slog Ulrich endnu en gang til, da han skrev under på handlen af en 381 kvadratmeter stor villa i første række til Øresund på Marievej i Hellerup, skriver Boliga.

Tidligere har villaen både huset Peter Schmeichel og sangerinden Saseline Sørensen, der i slutningen af 90’erne slog igennem med pop-douen SOAP.

Røber beliggenheden og størrelsen ikke nok om ejendommens eksklusivitet, gør nogle af de tidligere salgspriser måske. I 2008 blev villaen nemlig handlet for 65,5 millioner kr.

Helt så meget gav Mads Ulrich dog ikke for havudsigts-herligheden. Han købte nemlig huset på tvangsauktion for knap det halve: 31.095.000 kr.

Powered by Labrador CMS