300 balletdansere støttede prins George

Da det kom frem, at prins George danser ballet i skolen, blev han af tv-værten Lara Spencer latterliggjort. Det har fået 300 balletdansere til at bakke prinsen op.

Udgivet Opdateret

Den seneste tid op til, at den engelske prins George skulle starte i skole igen, kom det frem, hvad han faktisk bruger sine skoledage på. En af de ting, der stak mere ud fra skoleskemaet var, at han blandt andet dansede ballet på skolen.

Noget, som hans far tidligere har fortalt, at prins George er vild med.

Det fik blandt andet programmet Good Morning America til at tage emnet op, hvor én af programmets værter, Lara Spencer, latterliggjorde mænd, der danser ballet.

Dans er for alle

Det fik en stor mængde balletdansere til at mødes på Times Square i New York, hvor de hyldede dansen. En dans, som mænd sagtens kan deltage i, var flere af de dansendes holdning.

Desuden benyttede den massive gruppe også hashtagget BoysDanceToo på de sociale medier, for virkelig at vise, at mænd sagtens kan lave piruetter og elske det. Det skriver Daily Mail.

Mængden af dansere blev ledt af danseren Travis Wall, som om nogen sagde fra over for Lara Spencer, da han som ung danser oplevede at blive mobbet med at være en mand, der danser.

Har undskyldt

Siden hen har tv-værten undskyldt sin kommentar.

Hun har i et opslag på hendes Instagram forklaret, at hun naturligvis synes, at det er helt okay at udforske, hvad som helst i livet også ballet.

Lara Spencer skriver også, at alle bør være frie til selv at gå efter deres passion.

Powered by Labrador CMS