Depps hustru afviser anklager om afpresning

Udgivet Opdateret

Skuespillerinden Amber Heard afviser, at hun skulle have opfundet anklager om misbrug i skilsmisse-sagen med Johnny Depp.

Skuespillerinden Amber Heard tager nu bladet fra munden og forsøger at bekæmpe påstande om, at hendes anklager om misbrug og vold fra ægtemanden Johnny Depps side er skabt for at give hende en fordel i den forestående skilsmisse. Det skriver CNN.

I en klumme søndag i underholdningsmediet “The Wrap” skriver komikeren Doug Stanhope, der er venner med Johnny Depp, at den populære skuespiller har fortalt ham, at Amber Heard havde meddelt den prisvindende skuespiller, at hun ville skabe dårlig omtale for ham, hvis han i forbindelse med skilsmissen ikke gik med til hendes vilkår.

Komikeren refererer samtidig til, at den slags adfærd nok er det, som de fleste mennesker ville kalde for afpresning.

Afviser alle beskyldninger

Og den udmelding har prompte fået Amber Heards advokat til at reagere tirsdag og afvise alle beskyldninger om afpresning i et brev til mediet.

I brevet skriver Amber Heards advokat blandt andet, at “beskyldningerne mod frøken Heard er absolut og entydigt falske”, og at anklagen om afpresning “ikke har nogen basis i virkeligheden, og ingenting har på sig bortset fra den typiske udstilling af kendte mennesker for pengenes skyld”.

Kræver at klumme trækkes tilbage

Skuespillerindens advokat har desuden krævet, at mediet trækker klummen tilbage, men The Wrap har indtil videre kun meddelt, at mediet vil besvare advokatens henvendelse gennem dets advokater.

Amber Heard søgte om skilsmisse fra den prisvindende “Pirates of the Caribbean”-stjerne efter 15 måneders ægteskab, og sidenhen anklagede skuespillerinden sin nu fraseparerede ægtemand for vold og misbrug.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS