Slut for kendt topchef

Louise Arén, topchef i svenske Bukowski, vil være midlertidig direktør i Bruun Rasmussen, indtil ny udpeges

Udgivet Opdateret

Efter at have været administrerende direktør i auktionshuset Bruun Rasmussen i mere end ti år, fratræder Jakob Dupont posten.

Det skriver Bruun Rasmussen i en pressemeddelelse.

Samtidig meddeler auktionshuset, at topchefen i det svenske auktionshus Bukowski, Louise Arén, indtræder i en nyoprettet stilling som administrerende direktør for Bonhams Nordics.

Midlertidigt

Louise Arén vil desuden fungere som midlertidig direktør for Bruun Rasmussen, indtil der er udpeget en ny.

Jakob Dupont blev en del af direktionen i Bruun Rasmussen i 2008 og blev udnævnt som administrerende direktør i sommeren 2013. (Arkivfoto).

Både Bruun Rasmussen og Bukowski er en del af den britiske koncern Bonhams.

25 år samme sted

Jakob Dupont blev en del af direktionen i Bruun Rasmussen i 2008 og blev udnævnt som administrerende direktør i sommeren 2013.

- Efter 25 år hos Bruun Rasmussen forlader jeg min stilling som CEO (administrerende direktør, red.) for at forfølge andre karrieremuligheder, siger Jakob Dupont i meddelelsen.

- Jeg vil gerne takke alle mine kolleger hos Bruun Rasmussen for deres helhjertede støtte gennem årene og ønsker alt det bedste for Bruun Rasmussen i fremtiden, lyder det videre.

Det understreges i pressemeddelelsen, at Bukowski og Bruun Rasmussen fortsat vil være to uafhængige virksomheder og brands.

Skal styrkes

Formålet med den nye struktur er ifølge pressemeddelelsen at styrke de to auktionshuses positioner i markedet samt skabe yderligere digital udvikling.

Bruun Rasmussen blev købt af Bonhams i 2022. Forinden havde auktionshuset været på familien-Bruun Rasmussens hænder i næsten 75 år.

- Jeg har netop slået det største og mest skelsættende "hammerslag" i Bruun Rasmussens historie med salget til Bonhams, sagde Jesper Bruun Rasmussen dengang.

Auktionshuset blev grundlagt i 1948 af Arne Bruun Rasmussen, Jesper Bruun Rasmussens far.

Powered by Labrador CMS