Nu er det familiens tur

Men først skal Maria Fantino slappe af og lande efter X Factor

Udgivet

Maria Fantino som vært for 'X Factor'

Maria Fantino udråbte vinderen af 'X Factor' for første gang som programmets nye vært.

Efter en følelsesladet finale udtrykte Fantino taknemmelighed og sammenlignede oplevelsen med en serotonin- og dopaminrus.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Efter seks fredage i streg kulminerede årets "X Factor" med finalen, og for første gang kunne programmets nye vært, Maria Fantino, udråbe en vinder.

Det er noget, som Maria Fantino har drømt om at gøre, siden hun som barn så "X Factor" tone frem i fjernsynet.

- Jeg har det … Jeg tror …, prøver Maria Fantino, som har svært ved at finde ordene efter den overvældende finale.

- Nu har jeg aldrig taget hårde stoffer. Men jeg tror, det er det, folk oplever, når man bare peaker af serotonin og dopamin, siger hun så.

Forventer et crash

- Så jeg forventer noget af et crash, når det her er omme. Der er stadig adrenalin i min krop, en hæs stemme og bare så meget taknemmelighed. Jeg er så glad for, hvordan det hele er endt, og hvor glad et show det er, jubler hun.

TV 2 annoncerede allerede inden finalen fredag aften, at "X Factor" vender tilbage til vinter med sæson 18 i rækken.

TV 2 annoncerede allerede inden finalen fredag aften, at "X Factor" vender tilbage til vinter med den 18. sæson i rækken. Her ville kanalen dog ikke melde ud, hvem der bliver vært og dommere. Men Maria Fantino siger, at hun bestemt er interesseret.

Her ville kanalen ikke melde ud, hvem der bliver vært og dommere i den kommende sæson.

 Men Maria Fantino siger, at hun bestemt er interesseret i at guide seere, dommere og deltagere igennem programmet endnu en gang.

Har elsket det

- Jeg har virkelig elsket at lave "X Factor". Men lige nu har jeg bare været megafokuseret på at lave denne her sæson og været indforstået med, at det kigger vi på bagefter. Så jeg kan ikke sige, om jeg skal være vært eller ej.

Da Maria Fantino havde udråbt årets vinder, som blev Simon Kvamms voksne solist, Helene Frank, og rundede finalen af, sendte hun blandt andet en tak for, at folk havde taget så godt imod hende.

For der kan være mange holdninger - også om ikkefaglige ting såsom farven på neglelakken og stemmeføringen - fra seere i et så eksponeret program, som "X Factor".

Det var Maria Fantino bevidst om, inden årets "X Factor" blev skudt i gang 1. januar med auditionrunderne.

Ikke meningen stemmen skulle knække

- Det er ikke nødvendigvis ens egen skyld at få kritik. Og jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har fået noget. Men jeg priser mig bare lykkelig, understreger Maria Fantino og fortsætter:

- Det var ikke meningen, min stemme skulle knække, da jeg sagde: "Tak". Jeg tror også, det var derfor, jeg blev så rørt, fordi jeg har fået så god respons. Jeg troede, man skulle bevise sit værd i meget, meget længere tid. Så jeg er meget, meget glad, meget, meget lettet og bliver nok også meget, meget træt.

Her på den anden side skal hun fortsætte med at lave podcast med makkeren Christian Bonde. Men inden venter en speciel ferie, som hun har inviteret hele sin familie med på.

Ekstrastor gave til mor

- Jeg valgte til jul at give en lidt ekstrastor gave til især min mor, fordi jeg havde fået lidt ekstra penge ud over min X Factor-løn, så jeg har lejet en vindmølle i Holland, fortæller Maria Fantino.

Derfra skal familien Fantino ud på en af landets berømte tulipanfestivaler.

- Min mor er meget god til hollandsk - hun har studeret det i meget lang tid - og har altid drømt om at komme på tulipanfestivaler. Så jeg tænkte: "Jeg kan enten bruge de her ekstra tusinde kroner på et par pæne sko, en opsparing eller på dem, jeg holder af", lyder det fra Maria Fantino.

- Min kæreste og min familie har været meget large i denne her periode, hvor det har været mig i fokus. Så jeg synes også, man skal give lidt tilbage.

Powered by Labrador CMS