Kandis-Johnny afslører: Havde sex med fans

Det var også efter en Kandis-koncert, at forsangeren, Johnny Hansen, mødte sin hustru, Gitte

Det er ikke udelukkende fanpost, der er sendt til Johnny Hansen og resten af Kandis.

Der har også været frække tilbud iblandt, og Johnny Hansen har da også taget imod i hvert fald et enkelt.

Det fortæller den 58-årige dansktopstjerne til talkshowværten Anders Breinholt i torsdagens udgave af TV3- og Viaplay-programmet "Breinholts".

- Jeg har gjort det én gang, tror jeg, lyder det fra Johnny Hansen, der herefter bryder ud i grin.

- Nu havde jeg et halvt års tid, hvor jeg var alene, så … Der gav jeg den lidt gas.

Det får Anders Breinholt til at konkludere, at det ikke kun har været den ene gang.

- Det kan godt være, der var to gange faktisk, lyder det fra musikeren, der er kendt for sange som "En lille ring af guld" og "Lonnie fra Berlin".

Mødte sin hustru

Johnny Hansen mødte sin hustru, Gitte Hansen, efter en Kandis-koncert for 15 år siden. Hun var med sin mor på kræmmermarkedet Lillebælt Marked i Middelfart, hvor Kandis skulle optræde.

Fra scenen spottede dansktopstjernen Gitte Hansen og pegede på hende og to andre kvinder i pausen med ordene: "Dig, dig og dig med om backstage".

Men Gitte nægtede og tænkte, at han da godt nok var en popsmart idiot, har parret tidligere fortalt. Blandt andet til Femina for to år siden.

- Du har sagt, at det blev lidt interessant, fordi jeg gik. Og måske også det, at jeg ikke ville have dig, fordi du var Johnny Hansen, som stod på scenen som en del af Kandis, sagde Gitte Hansen henvendt til Johnny Hansen i interviewet med magasinet.

Den 58-årige dansktopstjerne Johnny Hansen gæster talkshowet "Breinholts". (PR-foto).

Venner på Facebook

Men kort efter blev de såkaldte venner på Facebook og udvekslede numre. Gitte Hansen besøgte ham efterfølgende i Hurup i Nordjylland, og seks måneder senere flyttede hun ind.

Gitte og Johnny Hansen mødte hinanden, ti måneder efter at han mistede sin daværende hustru på tragisk vis og efterlod Johnny Hansen og deres to børn.

- Vi skulle lære hinanden at kende midt i et stormvejr. Samtidig var vi enige om, at vi kun skulle gå fra hinanden, hvis det var, fordi vi selv syntes, vi skulle. Ikke fordi pressen eller fans mente noget andet, sagde parret i interviewet med Femina.

Siden har Gitte og Johnny Hansen været uadskillelige og giftede sig i 2014.

To år inden brylluppet blev de forældre til sønnen Nicklas.

Powered by Labrador CMS