Kæmper med vægten

Mads Steffensens højdepunkt i sommeren var, da han spillede på midten med en EM-legende fra ’92. Og så kan han fejre 20-års jubilæum i det han kalder dilemma-branchen

Udgivet

Mads Steffensen elsker fodbold, og det var for ham noget ganske særligt, da han i juli deltog i en showkamp med den tidligere Brøndby-spiller og EM-legende, Kim Vilfort på Vejby stadion i Nordsjælland.

- Selvom jeg er stor FCK-fan, så har det været et af sommerens højdepunkter, fortalte han til Kendte.dk ved pressemødet for Kanal 5-quizzen ’Alle Mod Alle’ i Tivoli.

Anerkender en legende

- Jeg kan godt anerkende en legende, og jeg havde det sådan, at nu har Vilfort og jeg midtbanen, og så skal det nok gå, lo den 53-årige ’Mads og A-Holdet’-vært, der vandt med sit hold Rågeleje FF over Kikhavn BK.

Mads Steffensen er lige nu i en proces, hvor han styrker formkurven, fordi han hen over efteråret toner meget frem på tv-skærmen ved siden af ’Mads og A-Holdet’ på Podimo

- Jeg er en dårlig taber, men også en dårlig vinder, fordi jeg godt kan lide at hovere, når det sker, erkendte han.

Er i en proces

Mads Steffensen er i gang med at styrke formkurven, fordi han i den kommende tid skal tone frem foran seerne som tv-vært.

- Faktisk er jeg i en proces, hvor jeg får trænet en masse. Vægten skal holdes nede, når jeg skal lave fjernsyn, men det går okay, lød det fra værten, der her i september kan fejre 20-års jubilæum.

- Selvom jeg har skiftet kanal, platform og format, så er det alligevel to årtier i dilemma-branchen, afslørede han om opstarten med ’Mads og Monopolet’ på DR.

 

Powered by Labrador CMS