Hanne Boel aktuel med opsamling og turné

Hanne Boel, der er aktuel i "Toppen af poppen", udsender opsamlingsalbum og varsler en turné.

Udgivet Opdateret

Hanne Boel udsender et opsamlingsalbum og tager på turné i november og december.

Hver søndag aften i september kan man også opleve Hanne Boel, hvor hun i “Toppen af poppen” på TV2 fortolker de andre medvirkendes numre.

– Første gang jeg så Toppen af Poppen på TV var da det blev optaget på en tropisk ”Paradise Island”, hvor alle deltagere havde sommertøj og solrøde kinder. For mig handlede det mere om paradis end om musik. Derfor tænkte jeg at det ville jeg ALDRIG sige ja til, siger Hanne Boel og fortsætter:

– I sæson 4 rykkede optagelserne hjem til Danmark og det hele blev for mig meget mere troværdigt. Tilmed blev nogle af sangene nu spillet akustisk uden for meget glimmer. Pludselig blev det hele meget mere charmerende. Jeg sagde ja til at medvirke i år og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde.

Spænder vidt

Hanne Boel spænder genremæssigt vidt og har med sine iørefaldende sange haft succes i hele Skandinavien samt Tyskland, hvilket har indbragt hende et pladesalg på over 2,5 millioner.

Hanne Boels andet album, Dark Passion (1990) har alene solgt over en halv million eksemplarer på verdensplan. Hanne Boel vandt fire Grammy-statuetter for albummet i 1991. I Danmark er albummet det sjette mest solgte album nogensinde, med 340.000 solgte eksemplarer.Dette gør Hanne Boel til en af de mest sælgende danske sangerinder nogensinde.

”Boel Best” indeholder intet mindre end 26 af Hanne Boels mest elskede sange, hentet fra hendes 16 albums. Fra “Don’t know much about love”, “I wanna make love to you” og “No love at all” samt de populære duetter “Skibet skal sejle i nat” og “Talk it out”.

Turnéen starter 2. november i Norge og slutter 17. december i Esbjerg.

Powered by Labrador CMS