Sandra Toft skifter Larvik ud med denne klub

Landsholdsmålvogteren Sandra Toft tager turen fra norske Larvik til Team Esbjerg til sommer.

Udgivet Opdateret

Landsholdsmålvogteren i håndbold Sandra Toft skifter til sommer fra norske Larvik til Team Esbjerg i Primo Tours Ligaen.

Det bekræfter Esbjerg i en pressemeddelelse.

Den stærke målvogter har fået en kontrakt for to år.

– At skifte klub handler om at få hele pakken til at hænge sammen, og da jeg hørte om Team Esbjergs interesse, var jeg egentlig ikke i tvivl, siger Toft i pressemeddelelsen.

– Det er en professionelt drevet klub, der har styr på det hele og har ambitioner om at vinde det danske mesterskab og deltage i Champions League, hvilket jeg prioriterer meget højt.

Tre sæsoner i Norge

27-årige Toft når dermed tre sæsoner i Larvik, inden hun vender snuden mod Danmark igen, hvor hun tidligere vogtede målet for Tvis Holstebro.

Esbjerg-træner Lars Frederiksen er slet ikke i tvivl om, at klubben har fået fingrene i en spiller, som nærmest egenhændigt kan skaffe holdet vigtige point.

– I Sandra Toft får vi en af verdens bedste målvogtere, senest kåret som den bedste ved EM i december. Hun tager bare boldene, særligt i de store kampe, hvilket er en vigtig egenskab, siger træneren.

– Kan vi tiltrække en målvogter på det niveau, og ovenikøbet med dansk pas, kan man ikke forlange mere. Det er et scoop. Sandra Toft vil komme til at vinde kampe for os, siger Lars Frederiksen.

Toft står noteret for 82 landskampe for Danmark og var senest med ved EM i Sverige i december.

I Norge har Sandra Toft indtil videre vundet mesterskabet i sine to første sæsoner, og holdet styrer sikkert mod endnu en titel med 17 sejre i 17 kampe indtil videre i sæsonen.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS