Kronprinsesse inviterer til julefest på Amalienborg

Kronprinsessen afholder julereception for sine samarbejdspartnere i Mary Fonden. Her ønsker hun god jul og byder på gløgg og æbleskiver.

Udgivet Opdateret

Julen handler om næstekærlighed, og i kampen for at bekæmpe social isolation har kronprinsesse Mary stiftet Mary Fonden.

Den 44-årige australskfødte kronprinsesse har i anledning af julens komme inviteret Mary Fondens samarbejdspartnere, der består af eksperter, ngo’er, fonde og virksomheder, til julereception i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg Slot tirsdag den 6. december.

Det skriver kongehuset i sin officielle kalender.

Årlig tradition

Julereceptionen er efterhånden blevet en årlig tradition, hvor landets fremtidige dronning serverer gløgg og æbleskiver til sine samarbejdspartnere, siger tak for året, der er gået, og ønsker god jul.

Blandt deltagerne sidste år var blandt andet TrygFonden, DHL Express og Dansk Boldspil-Union.

Mary Fonden blev stiftet i 2006 og har “Mobning og trivsel”, “Vold i hjemmet” og “Ensomhed” som sine tre indsatsområder.

Sammen har de formålet om at bekæmpe social isolation med grundtanken om, at alle har ret til at høre til.

Mary har også oplevet ensomhed

Tidligere har kronprinsesse Mary åbenhjertigt fortalt, at hun også har oplevet at føle sig ensom.

Særligt ramte det hende, efter at hendes mor, Henrietta Clark Donaldson, døde under en hjerteoperation i 1997.

– Det var som at være i en boble. Det var, som om man ikke var forstået længere. Den følelse af at være ensom er ret stærk og ret svær at have inde på livet, sagde kronprinsesse Mary i et tv-indslag til DR’s “Ultra Galla” sidste år.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS