Koncert-aflysning: Undskyldningen er vejret

En koncert i morgen i Nordjylland er aflyst. Arrangørerne begrunder aflysningen med vejret.

Koncertgæster må se langt efter koncerten med Gnags og Lis Sørensen. Foto: Bo Bach Jensen (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Rock Under Dugen i Hjørring, der skulle være afviklet i morgen fredag, er blevet aflyst. Her skulle koncertgæster have glædet sig til at høre Gnags og Lis Sørensen.

Vejret får skylden:

– For 14 dage siden valgte arrangøren at flytte eventen indendørs, da vejret var dårlig, og man ville sikre en god fest uden kulde & blæst. Det er dog desværre ikke muligt alligevel at gennemføre arrangementet da Gnags’ turné produktion ikke fysisk kan være der grundet dimensionerne i den lokale Vendia hal. Gnags’ sommertur 2016 er designet rent kunstnerisk til store festivaler og det er ikke muligt at gå på kompromis med dette, skriver arrangørerne blandt andet i en pressemeddelelse på Facebook.

Nordjyske.dk har forsøgt at få en uddybende kommentar:

– Efter en ultrakort meddelelse fra en person om, at man ikke har yderligere at tilføje, bliver forbindelsen cuttet – og efterfølgende ryger den blot på telefonsvarer, skriver avisen.

Aflysningen har fået flere oppe i det røde felt:

– Hvordan kan en vejrudsigt som denne indgå i kategorien dårlig vejr???? Så skriv da for fanden bare at I ikke har solgt billetter nok!!, skriver Emma Sønderskov i en kommentar på Facebook.

– Smagløst undskyldning, skriver Klaus Horsevad.

– Skriv nu sandheden, for lidt billetter solgt. Gået konkurs? Den med vejret holder ikke, skriver Tinna Mosegaard Bjørn.

Folk der har købt billet til fredagens arrangement kan få refunderet billetter der hvor de er købt, oplyser arrangørerne.



Powered by Labrador CMS