Har du styr på Kardashian familien? Her er deres stamtræ

Der er nok at holde styr på, når det kommer til Kardashian familien.

De fleste af os kender de tre søstre Kim, Khloé og Kourtney. Men har du styr på resten af Kardashian familien?Foto: DANNY MOLOSHOK / SCANPIX
De fleste af os kender de tre søstre Kim, Khloé og Kourtney. Men har du styr på resten af Kardashian familien?Foto: DANNY MOLOSHOK / SCANPIX
Udgivet Opdateret

Det virker til, at de er overalt. Og det skyldes nok, at Kardashian familien er en stor flok, som er usædvanligt gode til at sætte sig selv i spotlyset.

De fleste af os har da også set familien i deres kendt reality serie “Keeping Up With the Kardashians”, der begyndte i 2007. Mere end et årti senere har serien, der kører på 15. sæson, gjort familien til superstjerner.

Men hvordan begyndte det egentlig?

Hvad gjorde Kardashian familien kendt?

Familien er kendt for mange forskellige ting. Men første gang de kom i søgelyset var tilbage i 1995, da Kim, Kourtney, Khloé og Robs far forsvarede OJ Simpson.

Men selv inden retssagen manglede familien ingenting, da de altid har haft penge nok.

Kim Kardashian voksede op med veninder som Paris Hilton og Nicole Richie. I 2003 var Kim da også med i Hiltons reality show “The Simple Life”. I serien var Kim Paris’ assistent.

På grund af sine venskaber med Paris og Nicole, blev Kim ofte set på den røde løber og i sladderbladene.

Men der skulle ikke gå længe, inden hun fik et navn for sig selv.

Det skandaløse sextape

I 2007 blev et sextape med Kim Kardashian og rapperen Ray J. lækket. Videoen fik Kim på alles radar, og der har været spekulation om, hun ligefrem selv frigav båndet som et PR stunt. Kim har altid påstået, at hun ikke havde noget med det at gøre.

Uanset hvad så Kims mor, Kris Jenner, en mulighed i videoen, og fik solgt ideen om en reality serie om familien til en tv-kanal.

Og resten er historie. Serien har gjort hele familien til superstjerner.

Kim er blevet gift med den verdenskendte rapper Kanye West, og hendes søskende er blandt andet kendt som supermodeller, forfattere eller makeup guruer.

Klik igennem galleriet for at få helt styr på Kardashian familiens stamtræ.

Kilde: Glamour & Entity

Powered by Labrador CMS