Nyskilt Hollywood-darling hepper på aktiv eksmand

Skuespillerinden Drew Barrymore troppede søndag op for at heppe på eksmanden, der skulle løbe et maraton.

Drew Barrymore var troppet op med parrets to fælles børn, og fra sidelinjen blev der hujet og heppet på den aktive eksmand. Foto: NEIL HALL/Scanpix (Arkivfoto)
Drew Barrymore var troppet op med parrets to fælles børn, og fra sidelinjen blev der hujet og heppet på den aktive eksmand. Foto: NEIL HALL/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Mens man på det seneste har hørt om, at nogle skilsmisser i Hollywood er endt ud i store dramaer, grove beskyldninger og en indædt kamp om børnene, så foregår det langt mere roligt hos skuespillerinden Drew Barrymore.

For bare tre måneder siden gik skilsmissen mellem Hollywood-darlingen og eksmanden Will Kopelman, der også er skuespiller, igennem.

Det tyder ikke på, at der er sure miner eller et større drama under opsejling.

I hvert fald var Drew Barrymore en god og trofast støtte, da eksmanden søndag deltog i maratonløbet New York City Marathon.

Hujede og heppede fra sidelinjen

Skuespillerinden var troppet op med parrets to fælles børn, og fra sidelinjen blev der hujet og heppet på den aktive eksmand, mens det hele blev dokumenteret på Drew Barrymores Instagram.

Her har “50 first dates”-skuespillerinden delt en lang række billeder af dagens heppekor.

Og ved hjælp af hashtags ønsker hun eksmanden tillykke, mens hun samtidig tilkendegiver, at hun er stolt af hans præstation.

Den 41-årige stjerne bekræftede første gang i starten af april, at hun og Will Kopelman havde besluttet sig for at gå hver til sit efter knap fire år som mand og kone.

– Desværre går vi fra hinanden, men vi føler ikke, at det betyder, at vi ikke længere er en familie, fortalte parret dengang i en officiel meddelelse til magasinet People.

– En skilsmisse kan føles som en fiasko. Men man finder noget godt i det, og livet går videre. Vores børn er vores verden, og vi ser frem til at leve resten af vores liv med dem som vores topprioritet, fortsatte de.

I starten af august gik skilsmissen officielt igennem for det nu tidligere ægtepar, der sammen har døtrene Olive og Frankie.

Se nogle af skuespillerindens billeder her:

#family #nycmarathon #jobwelldone

A photo posted by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on Nov 6, 2016 at 1:47pm PST


#congratulations

A photo posted by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on Nov 6, 2016 at 1:46pm PST


#showingthegirls #tofinsihistowin #proud

A photo posted by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on Nov 6, 2016 at 1:45pm PST


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS