Kandis-Johnny reddede Renés liv

Ny Kandis-dokumentar tager publikum med bag facaden hos Danmarks største dansktopstjerne, Johnny Hansen, og hans mest dedikerede fans

Danmarks største dansktopstjerne, Kandis-Johnny Hansen.
Udgivet Opdateret

En ny dokumentar-film, 'Kandis for livet', om det danske kult dansktop-band Kandis rammer nu de danske biografer.

Det er en film, der selvfølgelig handler om bandet, der har eksisteret siden 1989, og ikke mindst nogle af gruppens fans samt forsanger Johnny Hansen.

Skabt af Robert-prisvinder

Filmen er skabt af den danske dokumentarist Jesper Dalgaard, der i 2017 stod bag afgangsfilmen 'Weltschmerz', som vandt en Robert-pris. 

Han tager publikum med ind bag bag facaden hos Danmarks største dansktopstjerne, Kandis-Johnny.

Redede Renés liv

Samtidig sætter han fokus på nogle af de mest dedikerede fans, der tilbeder og dyrker deres idol som en 'gud'. 

Det er fans, der ikke kender hinanden, men som hver især har et usædvanligt og stærkt personligt forhold til bandet og ikke mindst Johnny Hansen.

Blandt andet René, der på et tidspunkt var på randen af selvmord, og som i filmen fortæller, at det var Johnny og hans musik, der reddede ham i sidste sekund. 

Forsanger i Kandis Johnny Hansen ses her til forpremiere på 'Kandis for livet', hvor han blandt andet hilste på sin superfan Karina Charlotte Christiansen.
Forsanger i Kandis Johnny Hansen ses her til forpremiere på 'Kandis for livet", hvor han blandt andet hilste på sin superfan Karina Charlotte Christiansen.

Taler om sin sorg og vrede

Publikum oplever også Johnny Hansen berette om den sorg og vrede, der ramte ham, da hans første hustru tog sit eget liv i 2008.

Filmen, der er en 'must see' for Kandis-fans, har premiere i dag torsdag den 23. september.  

Powered by Labrador CMS