Stor hæder til Marys stylist

Anja Camilla Alajdi er blevet tildelt den kongelige belønningsmedalje med krone 

Designer og stylist Anja Camilla Alajdi , der er dronning Marys personlige assist, og som gennem mere end to årtier, har har klædt dronningen på, har for nylig fået et aldeles fornemt royalt skulderklap.

Det skriver Billed Bladet, som henviser til Kongehusets hjemmeside.

Monarkens private fortjenstmedalje

Og her kan man se, at Anja Camilla Alajdi for er blevet tildelt 'Den kongelige belønningsmedalje med krone', der er monarkens private fortjenstmedalje.

Medaljen blev indstiftet af kong Christian 9. i 1865, og er siden 1920'er hovedsageligt blevet givet for lang og tro tjeneste i det danske erhvervsliv og i almindelighed for 50 års tjeneste i samme virksomhed.

På forsiden viser medaljen den regerende monarks portræt og bagsiden er prydet med en egekrans uden indskrift, men med plads til graveret inskription.

Også kendt fra tv

Ud over at være Marys stylist og personlige assistent er Anja Camilla Alajdi også kendt fra et særligt DR tv-program.

Sammen med tøjdesigner Søren Le Schmidt var hun nemlig dommer og mentor i 'Danmarks næste tøjdesigner', der havde Mette Blume Rieck som vært. 

  

Anja Camilla Alajdi (th) har tidligere været dommer og mentor sammen med Søren Le Schmidt i DR's "Danmarks næste designer", der havde Mette Blume Rieck (i midten, red.) som vært

    

  

   

Powered by Labrador CMS