Prinsesse forklarer boykot

Nu fortæller Märtha Louise, hvorfor hun og hendes forlovede har valgt ikke at tale med pressen

Tilbage i april gjorde norske prinsesse Märtha Louise og hendes forlovede det klart, at de ikke ønsker at tale med pressen før deres bryllup denne sommer.

Det skete i kølvandet af, at parret oplevede et voldsomt stort medietryk og i den forbindelse langede hårdt ud efter blandt andet norsk Se og Hør.

Ikke tid til brylluppet

Nu afslører prinsessen ifølge Dagbladet i sin egen podcast, HeartSmart Conversations' lidt mere om årsagen til, at hun og hendes forlovede har truffet dette valg. 

Hun fortæller blandt andet, at pressehåndteringen tog så mange af parrets ressourcer, at de dårligt nok havde tid til at forberede deres forestående bryllup.

Ikke godt for os

- Vi fandt ud af, at vores mentale sundhed ikke havde godt af det. Det var ikke godt for os. Derfor besluttede vi, at vi ikke længere vil kommentere på noget, siger Märta Louise. 

Hun understreger samtidig, at der ikke er tale om en fuld boykot af pressen.

Et andet fokus lige nu

- Selvfølgelig vil vi tale med pressen. Det betyder, at vi ikke vil kommentere på noget lige nu, fordi vi fokuserer på at blive gift. Jeg ønsker, at det skal være glæde, venlighed og kærlighed der er i fokus, forklarer hun.

Endelig gør Märtha Louise det også klart, at pressen da heller ikke vil blive udelukket fra brylluppet, skriver Dagbladet

Norske prinsesse Märtha Louise
Powered by Labrador CMS