Niende gang Margrethe gør det

Premieren på Phillip Fabers, Tobias Praetorius' og dronning Margrethes fortolkning af 'Klods Hans' er lige om hjørnet 

Udgivet Opdateret

Når Pantomimeteateret om ganske få dage har premiere på H.C. Andersens eventyr om Klods Hans i balletform, er det den niende opsætning i Tivoli, dronning Margrethe har lavet scenografien til.

Seks gange har hun bidraget til forestillinger på Pantomimeteateret, herunder 'Askepot', 'Fyrtøjet' og 'Svinedrengen', og så har hun desuden været med til at forme balletterne 'Nøddeknækkeren' og 'Snedronningen' i Tivolis Koncertsal.

Ved hvad der virker godt

Det er således en erfaren dronning, der kan se frem mod premieren. 

- Jeg har jo prøvet at lave forestillinger til Pantomimeteatret før og har en god fornemmelse for, hvad der virker godt på den lille scene, lyder det fra dronningen i en pressemeddelelse fra Tivoli.

Dronningen, som i øvrigt også står bag kostumerne i forestillingen, fortæller desuden, at hun ser så mange muligheder i eventyret om Klods Hans.

Mange muligheder på scenen

- Klods-Hans er jo en person, man ikke kan lade være med at holde af, og det giver os mange muligheder på scenen. Det skal gerne blive en morsom forestilling, og jeg glæder mig til at se eventyret folde sig ud på scenen, siger hun.

Dronningen ses her ved en kostumeprøve sammen med 'Klods Hans', der spilles af danser Carl Anton Rise Jacobsen.

Det er den prisbelønnede koreograf og solist ved Den Kongelige Ballet Tobias Praetorius, der står bag koreografien og musikken er skrevet af komponist, dirigent og tv-vært Phillip Faber.

'Klods Hans' har premiere lørdag den 22. juni klokken 20. 

    

 

   

Powered by Labrador CMS