Mary deler hjemme-video

Dronningen inviterer på rundtur i sin vilde have på Fredensborg Slot

På trods af, at dronning Mary søndag fejrede sin ældste datters, prinsesse Isabella, 17-års fødselsdag, tog hun sig alligevel tid til også at lave en lille videofilm af noget helt andet, som hun nu har delt med Kongehusets følgere på Instagram.

Helt præcis fra sin skønne, vilde have bag Kancellihuset på Fredensborg Slot, der er anlagt med henblik på at fremme biodiversiteten.

Glæder sig 

- Der sker ikke det helt store endnu. For selvom der står forår i kalenderen, er vejret stadig uforudsigeligt og foranderligt. Snart flytter vi til Fredensborg for at tilbringe de varme og lyse måneder derfra, indleder hun i tekstfeltet.

Og så fortæller dronningen, at hun glæder sig til snart at få mulighed for hver dag at kunne følge udviklingen i sin have på helt tæt hold.

Skaber et levested

- Jeg ser i den kommende tid også meget frem til at nyde og holde øje med, hvordan vores vilde have kommer til at vokse og vise sig frem fra alle sine mange forskellige og smukke sider, og hvordan haven skaber et levested for bier, insekter og meget andet, skriver hun.

Se den skønne video her under.

 

Powered by Labrador CMS