Kate måtte trække på smilebåndet

Prinsessen var godt underholdt af 'Louis-mindstemand' på Buckingham Palace   

Det skabte enorm glæde hos briterne, at prinsesse Kate lørdag deltog ved arrangementet 'Trooping the Colour', der er den officielle fejring af Kong Charles' fødselsdag. 

For det var første gang prinsessen deltog ved et officielt arrangement, siden hun i januar var igennem en planlagt maveoperation og efterfølgende stod frem og fortalte, at lægerne i den forbindelse havde fundet spor af kræft.

I karet og med på balkonen

Kate deltog på dagen i selve paraden - i karet sammen med sine børn - og var også med, da den kongelige familie efterfølgende trådte ud på balkonen på Buckingham Palace.

Og netop på balkonen udspillede der sig et scenarie, leveret af nu 6-årige prins Louis, der fik prinsesse Kate til at trække på smilebåndet.

Han følte sig tilsyneladende inspireret af begivenheden til at danse, og så gjorde han det.

Det fremgår af en lille video, flere medier, blandt andet Hello Magazine, har delt på de sociale medier.

Prinsesse Kate ses her på balkonen på Buckingham Palace sammen med prins William og parrets tre børn, 10-årige prins George, 6-årige prins Louis og 9-årige prinsesse Charlotte.

Her ser man prins Louis' udføre sit glansnummer, alt imens prinsens tre år ældre søster, prinsesse Charlotte, forklarer ham et eller andet - til deres mors store morskab.

Se den skønne video her under.

 

Powered by Labrador CMS