Hele familien samlet: Se kongehusets egne billeder fra prinsekonfirmationen

Hele kongefamilien fejrede prins Joachims og grevinde Alexandras yngste søn, prins Felix, der nu er trådt ind i de voksnes rækker.

Udgivet Opdateret

Prins Felix er trådt ind i de voksnes rækker og blev konfirmeret ved en ceremoni i Fredensborg Slotskirke i Nordsjælland lørdag den 1. april.

Den 14-årige kongelige konfirmand blev konfirmeret af den kongelige konfessionarius, Erik Norman Svendsen, alene under overværelse af hele den kongelige familie, sine faddere og nære venner.

Det markerer kongehuset med en række billeder delt på sin hjemmeside og sin officielle Instagram.

Der er fotos af konfirmanden, der træder ud af kirken med den kongelige familie, billeder af den forårspyntede kirke og et officielt portrætfoto af den unge mand taget på Amalienborg i hjertet af København.

Med til at fejre prins Felix’ store dag var blandt andre hans fraskilte forældre, prins Joachim og grevinde Alexandra, og storebroren, prins Nikolai.

Også prins Joachims nuværende hustru, prinsesse Marie, og parrets to fælles børn, prins Henrik og prinsesse Athena, var med.

Prins Felix’ onkel, kronprins Frederik, så sin nevø blive konfirmeret sammen med kronprinsesse Mary og parrets fire royale rollinger, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.

Prins Felix’ mormor, Christa Manley var også med, og det samme var konfirmandens farmor og farfar.

Dronning Margrethe fejrede sit barnebarns store dag sammen med den pensionerede prins Henrik, der var kommet hjem fra den ferie, som han tog på, mens det belgiske kongepar var på statsbesøg i Danmark i slutningen af marts.

I galleriet ovenfor kan du både se Kongehusets officielle fotos fra konfirmationen og en række billeder taget af andre pressefotografer.

 

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS