Genforenet langt hjemmefra

Harry og Meghan er sammen taget på et tre dage langt besøg i Nigeria  

Prins Harry har i denne uge, uden Meghan, været på visit i sit hjemland, for at deltage ved markeringen af 10-året for etableringen af Invictus Games, som han selv har været med til at grundlægge.

Invictus games er et årligt tilbagevendende og internationalt sportsarrangement for veteraner, der er blevet såret, fysisk eller mentalt, i tjeneste for deres land. 

Er taget til Nigeria

Men nu er parret genforenet, skriver Hello Magazine.

Og det er ikke fordi hun er stødt til ham i England, eller fordi han er rejst hjem til hende i USA.

Parret er sammen taget på et tre dage langt besøg i Nigeria, hvor de fortsætter markeringen af jubilæet.

Det sker på invitation fra det vestafrikanske lands forsvarschef, som Harry mødte under afviklingen af Invictus Games i tyske Düsseldorf sidste år i september.

En godt fyldt kalender

Her har de et aldeles stramt program, der blandt meget andet indeholder besøg på en skole og på et hospital for sårede soldater samt overværelse en træningssession for nogle af udøverne på Nigerias Invictus Games-hold.

Meghan skal desuden være vært ved en begivenhed for organisationen 'Women in Leadership', ligesom de sammen deltager ved et polo velgørenheds-arrangement, inden de rejser hjem søndag.

Prins Harry og hertuginde Meghan har fredag indledt et tre dage langt besøg i det vestafrikanske land Nigeria. På førstedagen har de blandt andet været på visit på en skole i byen Abuja, hvor Harry prøvede kræfter med en lokal sportsgren.
Powered by Labrador CMS