EKSPERT SLÅR FAST:

Det går ud over børnene

Kongehusekspert mener kronprins Frederik har sat sine børn i en aldeles ubehagelig situation  

Udgivet Opdateret

Ifølge den danske kongehusekspert Kim Bach har kronprins Frederik sat sine børn i en aldeles ubehagelig situation, med sin ageren under sit private besøg i Madrid i oktober måned.    

-  Kronprins Frederik efterlader børnene i en meget, meget ubehagelig situation. Det er jo ikke sjovt, at der bliver skrevet om ens far i alverdens aviser, siger Kim Bach til Ekstra Bladet.

Hans egen skyld

Kendsgerningen er ifølge eksperten, at Frederik med sit hemmelighedskræmmeri omkring sin omgang med den mexicanske model Genoveva Casanova selv er skyld i den situation, han er havnet i, og som har skabt overskrifter og mistanke om utroskab over hele kloden.

Over for Ekstra Bladet giver Kim Bach udtryk for, at kronprinsen enten udviser stor mangel på dømmekraft eller også har det været magtpåliggende for ham at gennemføre sit møde med hende.

Beskrevet med ord og fotos

Historien om kronprins Frederiks private besøg og mødet med Genoveva Casanova i Madrid blev først beskrevet med ord og fotos af det spanske medie Lecturas.

Siden har tv-kanalen Telecinco i programmet TardeAr så båret mere brænde til bålet med en video, der angiveligt viser kronprinsen forlade Genoveva Casanovas lejlighed i de tidlige morgentimer den 26. oktober. 

Powered by Labrador CMS