Deler afslørende video af Frederik

Ny video viser angiveligt kronprinsen forlade sin veninde Genoveva Casanovas lejlighed i Madrid

Det spanske tv-program Tartear, der sendes af kanalen Telecinco, har mandag aften delt en afslørende video af kronprins Frederik på Instagram.

Det skriver BT.

Samles op af en bil

Videoen viser tilsyneladende kronprinsen forlade den mexicanskfødte model Genoveva Casanovas lejlighed i Madrid klokken 8.28 om morgenen den 26. oktober.

Man ser Frederik med en taske over skulderen samt en kuffert gå mod et busstoppested, hvor han foretager et telefonopkald og kort tid efter blive samlet op af en bil fra den danske ambassade, der angiveligt kører ham direkte til lufthavnen.

En sand mediestorm

Det er nu et par uger siden, et andet spansk medie, Lecturas, bragte en serie billeder af kronprinsen sammen med Genoveva Casanova.

Blandt andet nogle som ifølge mediet dokumenterer, at han havde overnattet hos hende fra den 25. til den 26. oktober.

Frederik har siden været i en sand mediestorm i såvel Danmark som i udlandet.

Frederik ses her sammen Mary under det spanske kongepars besøg i Danmark, der fandt sted i netop de dage, hvor Lectura bragte de famøse fotos af kronprinsen sammen med Genoveva Casanova.

Ingen kommentarer

Genoveva Casanova har pure afvist, at der er andet end et venskabeligt forhold imellem dem, og sågar truet Lecturas med et sagsanlæg, hvis de ikke bringer en berigtigelse af historien.

Det danske kongehus har nægtet at kommentere på sagen med begrundelsen, at man ikke kommenterer på 'rygter og insinuasioner'.

Se videoen af kronprinsen i Telecincos Instagramopslag her under.

   

Powered by Labrador CMS