Frede og Mary indtager Wembley

DBU har inviteret kronprinsparret og prins Christian med til EM-semifinalen i London

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary og prins Christian ses her i Parken under EM-kampen mellem Danmark og Belgien torsdag den 17. juni. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Mens de britiske corona-restriktioner forhindrer ‘almindelige’ herboende roligans og fodboldfans i at rejse til London for at støtte Danmark i EM-finalen mod England på Wembley onsdag den 7. juli, er der andre, der er mere privilegeret.

Særlig DBU invitation

Kronprinsparret og prins Christian har nemlig ifølge Ekstrabladet fået adgang til det engelske nationalstadion via en særlig VIP-invitation fra DBU.

– DBU har inviteret Kronprinsfamilien til at overvære onsdagens fodboldkamp, når det danske herrelandshold møder England på Wembley i morgen. Det har Kronprinsparret og Prins Christian takket ja til, og de glæder sig til at være der og bakke op omkring det danske landshold, lyder det i en skriftlig udtalelse fra kongehusets kommunikations Lene Balleby til mediet.

Billetter revet væk

De kongelige bliver dog langt fra de eneste danskere, der indtager Wembley for at hylde deres rød-hvide helte.

DBU har fået stillet 7.900 billetter til rådighed, som kan benyttes af danskere, der bor i enten England eller Skotland, og de fleste af disse er lynhurtigt blevet revet væk.

Joy Mogensen har i øvrigt også fået VIP adgang via sin position som Danmarks kulturminister.

Powered by Labrador CMS