Kongen om shamanen

For første gang taler det norske kongepar om deres kommende svigersøn

Udgivet Opdateret

I forbindelse med deres rejse med det norske kongeskib rundt til forskellige steder i Norge, udtalte kong Harald og dronning Sonjasig tirsdag for første gang offentligt om deres kommende svigersøn, Durek Verret.

På opfordring fra den medrejsende presse, blandt andet NRK, der spurgte ind til Durek Verrets noget alternative indstilling til behandling af sygdom, herunder covid-19.

Afslog covid-19 behandling

Durek Verret, der er forlovet med prinsesse Märtha Louise, har selv været smittet med netop covid-19, men nægtede at lade sig behandle.

Han hævdede, at han havde en medaljon, der hjalp ham, og som han ifølge NRK  i øvrigt sælger via sit web-site.

-  Vi kommer til at tage en snak med ham. Det er en kulturkollison, vi mærker nu, lød det blandt andet fra kongen.

Roser systemet

Han benyttede også lejligheden til at rose det norske sundhedssystem.

- Nu er jeg heldig, eller uheldig, at jeg for nylig har været syg. Og her i landet har vi et fremragende sundhedssystem. Og selv Durek Verrett har nydt godt af det, sagde Harald.

- Og han satte pris på det, supplerede Sonja.

Ikke alt løser sig i morgen

Kongen gjorde det også klart, at de lærer hinanden bedre og bedre at kende, og kommer til at tale sammen, som man gør i alle familier.

- Men jeg lover ikke, at alt løser sig i morgen, tilføjede han. 

Det norske kongepar, kong Harald og dronning Sonja, udtalte sig tirsdag for første gang offentligt om deres kommende svigersøn, den amerikanske shaman Durek Verrett.
Det norske kongepar, kong Harald og dronning Sonja, udtalte sig tirsdag for første gang offentligt om deres kommende svigersøn, den amerikanske shaman Durek Verrett.
Powered by Labrador CMS