Cecilie Hother har født

- For første gang i mit liv er følelserne så overvældende at jeg næsten ikke kan sætte ord på det, fortæller Cecilie Hother efter hun har født en datter.

Cecilie Hother og Thomas Gregers Honoré er blevet forældre til en datter. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

TV2 Fri-vært Cecilie Hother har født sit første barn – en datter på 50 centimeter og 3.166 gram. Det skriver Billed-Bladet.

– Nu er guldklumpen kommet til verden. Hun er det smukkeste og dejligste jeg nogensinde har set. Det er en helt vidunderlig følelse af have bragt hende ind i verden og jeg glæder mig til at komme hjem med hende.

– Jeg er fyldt til randen af uendelige store kærlige følelser, men for første gang i mit liv, er følelserne så overvældende at jeg næsten ikke kan sætte ord på det; ”ubetinget kærlighed” og en følelse af det mest ”rigtige” jeg har gjort i mit liv, er det mine ord rækker til lige nu, skriver Cecilie Hother på sin blog.

Cecilie Hother og kæresten Thomas Gregers Honoré er ovenud lykkelige for den lille ny:

– Jeg har aldrig været så lykkelig, som da jeg hørte min datters første lyde, og jeg fik lov til at ligge med hende. Jeg bliver aldrig træt af at sidde og se på hende trække vejret, lyder det fra den nybagte og glade mor til Billed-Bladet.

 

Powered by Labrador CMS