Klassefesten 3: Se det første klip her

Nu er nedtællingen i gang til premieren på Klassefesten 3. Nordisk Film afslører plakat og et enkelt billede fra filmen.

Udgivet Opdateret

Om præcis 107 dage er der danmarkspremiere på årets mest ventede danske komedie, Klassefesten 3 – Dåben. De to første film solgte mere end 1,1 mio. biografbilletter i alt, og nu er scenen sat til et nyt glædeligt gensyn med de tre bedste venner Andreas, Niels og Thomas i skikkelse af Anders W. Berthelsen, Nicolaj Kopernikus og Troels Lyby.

Intet er sluppet ud om filmen indtil nu, men i dag kan Nordisk Film løfte lidt af sløret for, hvad publikum kan glæde sig til. I dag frigives et klip fra filmen, hvor fans kan glæde sig til at se Anders W. Berthelsen (Andreas) dele dobbeltseng med Nicolaj Kopernikus (Niels). Og det går ikke stille for sig.

Teaserplakat klar

Filmens teaserplakat bliver også frigivet i dag, og den viser Niels, Andreas og Thomas på en venskabelig strandtur, ligesom det første offentliggjorte stillbillede fra filmen siden august viser de tre venner på vej til dåbsfest med den smukke Nina (Stephania Potalivo) og Andreas’ far Axel (Søren Thomsen) i rullestol.

Klassefesten 3 – Dåben får dansk biografpremiere landet over torsdag den 6. oktober.

Se filmklippet nedenunder…

Powered by Labrador CMS