Angriber 14-årig i bikini

Det er ikke okay, at en 14-årig poserer i bikini, og at pigens mor tager billederne, mener sangerinden Pink

Pink langer ud efter 14-årig YouTube-stjerne og pigens mor.
Pink langer ud efter 14-årig YouTube-stjerne og pigens mor.
Udgivet Opdateret

Sangerinden Pink langer ud efter den 14-årige youtuber Piper Rockelle, efter hun optrådte i bikini på sine billeder på Instagram. 

Det var teenagepigens mor, som tog billederne.

Bikinibillederne fra poolen vakte forargelse hos 41-årige Pink, hvis borgerlige navn er Alecia Beth Moore. Den verdensberømte sangerinde lavede et harmdirrende opslag på Twitter:

"Hvor mange børn som Piper Rockelle bliver udnyttet af deres forældre? Og hvorfor begynder vi andre at sige "det er ikke okay, at en 14-årig poserer i bikini, mens hendes MOR tager billedet?!?!"

Intet seksuelt ved 14-årig i bikini

Piper Rockelle er med sine mere end otte millioner følgere en stjerne på YouTube. 

Hun giver ikke meget for sangerindens kritik:

"Det første, jeg vil have, folk skal vide, er at min mor ikke tvinger mig til noget som helst. Tværtimod. Jeg er et barn med en drøm, og min mor er fantastisk nok til at hjælpe mig med at jagte den," fortæller Piper Rockelle til TMZ.

Den unge youtuber påpeger, at Pink sådan set selv begyndte at jagte sine sangerdrømme, da sangerinden var på hendes alder, så teenageren forstår ikke, hvorfor hun er ude med riven efter hende.

Og i øvrigt er der ikke noget seksuelt i, at en 14-årig ifører sig en bikini om sommeren, pointerer Piper Piper Rockelle.

Powered by Labrador CMS