Har tætte bånd til kronprinsen

Sejleren Anne-Marie Rindom glædede sig til at møde Kronprins Frederik til ’Sport 2022’ i Herning

Udgivet Opdateret

Kronprins Frederik elsker sejlsport, og er selv superaktiv rundt omkring i verden.

Og en af dem han følger tæt, er sejleren Anne-Marie Rindom, der var på den gyldne løber ligesom Frederik ved ’Sport 2022’ lørdag aften i Herning.

Tætte bånd

Her løftede hun sløret for det tætte bånd til Kronprinsen.

– Jeg skal helt klart hilse på ham. Jeg har også haft ham med på båden, så han skal sikkert lige høre, hvordan det går, sagde den 31-årige OL-vinder til kendte.dk, og fortsatte:

– I næste uge skal jeg til stævne i Singapore, og det vil han sikkert også gerne høre om, mente hun, der for nylig kom hjem fra Australien efter to måneders træningsophold, og samvær med kæresten 33-årige Ryan Palk.

Fik ham ikke med hjem

Han er landstræner for det australske sejlerlandshold.

­– Jeg fik ham ikke med hjem i denne omgang, fordi flybilletten var for dyr. Forhåbentlig bliver den billigere senere, håbede sejlerpigen, der til gengæld glæder sig til maj.

– Så er det planen, han kommer til Danmark, og bliver til oktober.

Rejser 200 dage om året

Parret har været sammen i nogle år, og har stadig ikke planer om at dele bopæl.

– Vi rejser 200 dage om året, så det med at have en fast base, kan nærmest ikke betale sig. Så vi rejser lidt frem og tilbage, og mødes til de samme stævner. På den måde får vi det til at fungere, siger Anne-Marie Rindom om langdistanceforholdet.

Anne-Marie Rindom kender Kronprins Frederik fra sejlsportsverdenen, og de hilser ofte på hinanden som gode sejlsportskollegaer.
Anne-Marie Rindom kender Kronprins Frederik fra sejlsportsverdenen, og de hilser ofte på hinanden som gode sejlsportskollegaer.
Powered by Labrador CMS