Se billederne: Komiker indlagt efter romantisk middag

Amy Schumer endte med madforgiftning, efter hun og designeren Ben Hanisch nød en middag i byernes by, Paris.

Udgivet Opdateret

En romantisk middag fik et ækelt efterspil for Amy Schumer og kæresten, Ben Hanisch.

Den kvindelige komikerkomet viser nemlig på en række Instagram-billeder, at hun er blevet indlagt på hospitalet efter middagen.

– Tak for alt, Paris! Undtagen madforgiftningen, skriver Schumer til et foto, hvor hun og Hanisch ser noget slatne ud i betrækket.

På et andet billede ligger Schumer i en hospitalsseng med drop i armen, rødblussende kinder og svedperler på panden, og om det er franske specialiteter som frølår og foie gras, parret har indtaget, melder de intet om på de sociale medier, men middagen har i den grad slået parret ud.

Inden var den 35-årige Emmy-vindende “Inside Amy Schumer”-stjerne og den fem år yngre møbeldesigner ellers i fuld gang med at udforske byernes by.

Parret har blandt andet besøgt slottet i Versailles uden for Paris, men også set klassikere som Eiffeltårnet og sat en hængelås fast på en bro for at markere deres kærlighed.

Schumer og Hanisch stod frem som kærester i januar, og efter et halvt års forhold fortalte den fremadstormende Hollywood-stjerne om sin store kærlighed.

– Jeg føler, at Ben er den første fyr, som virkelig har været min kæreste. Jeg ved godt, at hvis mine tidligere flammer hører det her, vil de slå mig i hovedet for at sige det, men det er sandheden, sagde Schumer i augustudgaven af Marie Claire.

– Hver gang, vi siger farvel, tror jeg, at det er sidste gang, vi har set hinanden. Eller også tror jeg, at det ikke er ægte, og at han vil forlade mig og sige, at han aldrig har elsket mig, lød det fra hende.

Den anmelderroste komiker i København 2. september.

Se billederne øverst i artiklen. Nedenunder kan du se Amy Schumers video fra hospitalssengen…

Pretty fired up to meet someone

A video posted by @amyschumer on Sep 12, 2016 at 5:49pm PDT


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS