Stor ændring i "Vild med dans"

De tre par, som går videre til den store finale i årets udgave af "Vild med dans", har kun seks dage til at fintune dansene, som skal bringe dem helt til tops

Udgivet Opdateret

Det bliver ikke fire par i dansesko, men 22 spillere i fodboldstøvler, som kan ses på TV 2 fredag den 17. november.

Her møder det danske herrelandshold i fodbold Slovenien i Parken i København. EM-kvalifikationskampen fløjtes i gang klokken 20.45, og det sender "Vild med dans" ud på bænken for en stund.

Programmet, hvor årets finalefelt findes, rykkes nemlig til lørdag den 18. november.

Det oplyser TV 2.

Kortere forberedelsestid

Finalen ugen efter bliver fortsat om fredagen.

Dermed har de tre par, som går videre fra semifinalen, kun seks dage til at øve til finalen, hvor de skal på gulvet i en freestyle.

Går parrene videre i kvartfinalen, må de vente otte dage med at gå på gulvet i dysten om en finaleplads i "Vild med dans". (Arkivfoto).

Årets finale afholdes i Forum Horsens den 24. november, hvor den 20. vinder af dansedysten kåres.

Jubilæums-program

Der er seks par tilbage i årets udgave af "Vild med dans": influencer Fredrik Trudslev og partner Jenna Bagge, influencer og tidligere professionel fodboldspiller Kasper Fisker og partner Karina Frimodt, Bachelorette-deltager Mette Sommer og partner Morten Kjeldgaard, skuespiller Sebastian Bull og partner Asta Björk, designer Søren Le Schmidt og partner Mie Moltke samt debattør Özlem Cekic og partner Thomas Evers Poulsen.

VILD MED DANS

Vild med dans er et dansk tv-program og dansekonkurrence, der blev sendt for første gang i 2005 på TV 2. 

Programmet er den danske udgave af det britiske tv-program og dansekonkurrence Strictly Come Dancing, og er en del af det internationale tv-koncept Dancing with the Stars, hvor en kendt personlighed parres med en professionel dansepartner, og efterfølgende skal konkurrere mod andre par i hovedsagligt standard- og latin-danse. 

Parrene bedømmes efter hver dans af et hold af dommere, som giver point mellem 1-10, og sammenholdt med seernes stemmer (gennem sms-afstemninger) besluttes det, hvilket par, der skal forlade programmet frem til finalen, hvor ét par kåres som vinder. 

Dommerpanelet har siden programmets start hovedsagligt bestået af Jens Werner (sæson 1-18), Anne Laxholm (sæson 1-18), Britt Bendixen (sæson 1-15 og 17-18), Allan Tornsberg (sæson 3-7), Nicolaj Hübbe (sæson 8-18) og Marianne Eihilt (sæson 16-18). 

Ved sæson 19 trådte Bendixen tilbage som dommer, og Sonny Fredie-Pedersen overtog.

Sæsonens tolv konkurrerende par bliver annonceret omkring juli-august, mens selve programmet forløber over tolv uger, som regel fra starten af september frem til slutningen af november.

Den professionelle danser skal hver uge lære den kendte person en ny dans indenfor standard- eller latin-genren, som skal fremføres live foran dommere og publikum, hvor sværhedsgraden og forventningerne fra dommerne vokser hver uge.

Programmets værter har gennem tiden varieret med blandt andet Andrea Elisabeth Rudolph (sæson 1-2 og 4-6), Claus Elming (sæson 2-14), Sarah Grünewald (sæson 10-18) og Christiane Schaumburg-Müller (sæson 7-9 og 15-18). 

Ved sæson 19 i 2022 overtog Martin Johannes Larsen værtsrollen for Schaumburg-Müller, og han og Grünewald var værter.

Kilde: Wikipedia

De går fredag aften på gulvet i sjette program, som er dedikeret til "Vild med dans'" 20-sæsoners jubilæum.

Ingen ryger ud i jubilæumsprogrammet. Men parret, der får flest point på aftenen, sikrer sig immunitet i næste show.

Powered by Labrador CMS