Sætter ord på aldersforskel

Den professionelle danser Jenna Bagge kommenterer nu på, at hun er 13 år ældre end kæresten Albert Rosin Harson

Udgivet Opdateret

Hun er 34, og han er 21. Det er ikke nogen hemmelighed, at der er 13 års forskel på kendisparret Jenna Bagge og Albert Rosin Harson.

Men det er langtfra en hindring for kærligheden mellem den professionelle danser og skuespilleren.

Har gjort os stærke sammen

Det skriver Jenna Bagge, som aktuelt danser med influenceren Fredrik Trudslev i "Vild med dans", i et opslag på sin instagramprofil.

- Jeg har aldrig før selv skrevet noget om vores aldersforskel - nok mest fordi jeg ikke har følt, at den har behøvet at få mere fokus.

- Men faktisk føler jeg, at det netop er den aldersforskel, der har gjort os stærke sammen, skriver hun om forholdet til Albert Rosin Harson.

Skal helt sikkert være os 

- Vi har tænkt over og talt om alt, mærket efter i maven gang på gang og stadig fundet frem til, at det da helt sikkert bare skal være os to, skriver hun videre.

Skuespiller Albert Rosin Harson og danseren Jenna Bagge fandt sammen efter at have været partnere i tv-programmet "Vild med dans" i 2020. (Arkivfoto).

Jenna Bagge runder opslaget af med at skrive, at hun er taknemmelig for alle de eventyr, hun og Albert Rosin Harson har haft sammen, og at hun ser frem til endnu mere tid sammen med ham.

Mit livs kærlighed

- Tak for, at du altid er der for mig. Du er mit livs kærlighed, skriver hun.

Jenna Bagge og Albert Rosin Harson fandt sammen, efter at have været dansepartnere i tv-programmet "Vild med dans" i 2020.

Powered by Labrador CMS