Kendt skuespiller i gråd

Skuespiller Amalie Dollerup har i ni sæsoner af TV 2's "Badehotellet" spillet rollen som Amanda. Nu har hun indspillet den tiende og sidste sæson.

På Andersens Badehotel i Skagen i Nordjylland har seerne mødt karakterer som Amanda, hr. og fru Madsen og familien Weyse. Rige familier fra København, som nyder at bruge deres sommer i det jyske.

Nu er de sidste scener med Amanda i TV 2's hitserie "Badehotellet" optaget, og dermed stopper arbejdet med rollen for skuespiller Amalie Dollerup.

Det afslører hun i et opslag på det sociale medie Instagram.

Amalie Dollerup har lavet de sidste scener som Amanda i TV 2's serie "Badehotellet", som afsluttes med en tiende sæson i 2024. (Arkivfoto).

- Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad og taknemmelig jeg har været for at arbejde med vores serie i ti år, lyder det fra den 37-årige skuespiller, der understreger:

- Jo, der blev fældet tårer i går, da min sidste scene var i kassen.

Skuespillerens rolle er en del af familien Madsen, der foruden Amalie Dollerup består af Lars Ranthe og Anne Louise Hassing som henholdsvis grosserer Madsen og hustruen Therese.

Kæmpe fornøjelse

- At få muligheden for at udvikle både Amanda og mig selv igennem årerne, har været et kæmpe privilegie og en kæmpe fornøjelse, skriver Amalie Dollerup.

Ud over sin rolle som datter og senere hotelejer i "Badehotellet" har hun også spillet sygeplejersken Maiken i dramaserien "Dopamin". Og den mulighed var skuespilleren særligt glad for, fortalte hun til Ritzau i forbindelse med seriens premiere.

I bås

- Jeg har nok været sat lidt i bås, fordi jeg har spillet Amanda i så mange år. Derfor har det også været dejligt at få lov til at vise nogle flere facetter af mit skuespil, sagde hun.

Efter den tiende sæson siger Amalie Dollerup og holdet bag "Badehotellet" farvel efter at have underholdt seerne med intrigerer, kærlighed og historiske nedslag.

- Nu skal jeg videre, men jeg er en nostalgiker og nyder lige at være i Badehotellet-vemodighedslandet lidt endnu, skriver Amalie Dollerup i sit instagramopslag.

Den tiende og sidste sæson af serien om badehotellet kommer på TV 2 og TV 2 Play i 2024.

Powered by Labrador CMS