- Jeg er ikke for fin til noget som helst

Den tidligere baronesse og model Caroline Fleming er inviteret til 24 timers interview med komiker Casper Christensen i portrætserien "All Exclusive"

Den tidligere baronesse Caroline Fleming er den næste til at besøge komiker Casper Christensen i portrætserien "All Exclusive".

Her vil Klovn-stjernen undersøge, hvad der gemmer sig bag den tidligere baronesses ydre - og om han ligefrem kan få varme følelser for hende.

Det annoncerer Viaplay Group i en pressemeddelelse.

Fælles venner

Casper Christensen og Caroline Fleming har fælles venner, men de har ikke selv brugt meget tid sammen. I programmet vil Casper Christensen forsøge at komme tættere på Caroline Fleming ved at udfordre hende.

Det skal blandt andet ske ved at fodre æsler.

Ikke for fin

- Jeg er eddermame ikke for fin til noget som helst, siger Caroline Fleming i en teaser til programmet, mens hun løfter en halmballe.

Caroline Fleming er ikke for fin til noget som helst, pĂĄpeger hun over for Casper Christensen.

Konceptet i "All Exclusive" er, at Casper Christensen inviterer en række danske kendisser med på et ophold, hvor han vil lære dem bedre at kende med journalisten Mikael Bertelsen som den lyttende tredjemand.

Mikael Bertelsens rolle er også at give komikeren gode råd til samtalen med den kendte gæst.

MĂĄ ikke flirte

Forud for besøget fra Caroline Fleming har Mikael Bertelsen rådet Casper Christensen til ikke at flirte, som han ellers har en tendens til at gøre, skriver Viaplay Group i pressemeddelelsen.

BLĂ… BOG: Caroline Fleming

Caroline Fleming, (født Caroline Elizabeth Ada Iuel-Brockdorff, den 9. september 1975) er en tidligere dansk baronesse, der var indehaver af Valdemars Slot (2003-2011) og kendt fra flere tv-serier.

Hun har desuden lavet en parfumeserie bestående af "Eau de Vie" og "Eau de Vie: Josephine" opkaldt efter hendes egen datter, Josephine Victoria. Caroline har også medvirket i tv-shows, herunder Baronessen flytter ind og fra den 22. september 2010 Danmarks næste topmodel, begge shows på Kanal 4.

I 2015, blev Caroline Fleming castet til det amerikanske tv-show Ladies of London, der bliver vist pĂĄ tv kanalen Bravo.

Kilde: Wikipedia

Mødet mellem Casper Christensen og Caroline Fleming kan ses på TV3 og streamingtjenesten Viaplay fra tirsdag den 16. januar.

Powered by Labrador CMS