Har aldrig været i Danmark tidligere

Koncert med popstjernen Camila Cabello i Royal Arena blev aflyst i 2020. Nu kommer hun på Tinderbox

Udgivet Opdateret

Til sommer kommer den cubansk-amerikanske popstjerne Camila Cabello til Danmark for første gang.

Det gør hun som en del af programmet til festivalen Tinderbox.

Det skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Cabello, som står bag hits som "Señorita", "Havana" og "Shameless", skulle have givet koncert i Royal Arena i København 2020. Men arrangementet blev aflyst på grund af coronapandemien.

Glæder sig

Derfor siger booker for Tinderbox Nikoline Skaarup i pressemeddelelsen, at festivalen glæder sig over at kunne præsentere Camila Cabello på dansk grund.

- Hun har i den grad været med til at forme den internationale popscene og bringe nye musiktraditioner ind i popkulturen, lyder det.

Den cubansk-amerikanske sanger Camila Cabello kommer til Danmark for første gang til sommer. Hun skal optræde på festivalen Tinderbox, som løber af stablen 27. juni til 29. juni i Tusindårsskoven i Odense. (Arkivfoto).

Tinderbox offentliggør desuden tre andre nye navne til programmet torsdag.

Beth Hart

Den ene er den amerikanske bluesrock-sanger Beth Hart, mens den anden er den amerikanske sanger Janella Monáe.

- Også Janelle Monáe har i mange år været med til at skubbe grænserne for populærkulturen og sætte samfundsaktuelle problematikker på dagsordenen i et vanvittigt velklingende og medrivende musikunivers, udtaler Nikoline Skaarup.

Slutteligt kommer den danske sanger Mø til Odense, hvor hun giver en mere intim optræden på festivalens teltscene.

Det sker, i anledning af at det i år er ti år siden, hendes debutalbum "No mythologies to follow" udkom.

- Fed dag at være booker

- At de (Camila Cabello og Janella Monáe, red.) flankeres af Beth art og MØ, som også er to - på hver deres måde og for hver deres generationer - meget toneangivende artister, gør det til en rigtig fed dag at være musikbooker på, lyder det fra Nikoline Skaarup.

KAREN MARIE ØRSTED

begyndte sin musikalske karriere med at spille sammen med Josefine Struckmann i den anarkistiske pigeelektropunkduo Mor. Deres første sang var "Fisse i dit fjæs" (2008). Hun spillede på SPOT Festival 2012, hvor hun mødte musikproducenten Ronnie Vindahl, der efterfølgende var med til at skabe hendes udtryk som solist og blev hendes producer.

Kilde: Wikipedia

I november offentliggjorde Tinderbox 13 danske og udenlandske navne til festivalen i Tusindårsskoven i Odense.2

Blandt dem var den franske dj David Guetta sammen med den danske dj og producer Morten. Det er første gang de to, som går under navnet Future Rave, spiller sammen på dansk jord.

Kongeligt orkester kommer

Sangerne Avril Lavigne, Bryan Adams, Lenny Kravitz og danske Guldimund vil også være at finde på programmet.

Derudover har Tinderbox blandt andet offentliggjort navnene Jonah Blacksmith, Pil, Suspekt og Tina Dickow,  Benjamin Hav & Familien, der spillede til kronprins Christians 18 års fødselsdag.

Festivalen finder sted fra torsdag den 27. juni til lørdag den 29. juni 2024.

Powered by Labrador CMS