Guns N' Roses-frontmand sagsøges for seksuelt overgreb

Model og skuespiller går til domstol med påstand om, at Axl Rose udsatte hende for vold og overgreb i 1989

Udgivet Opdateret

Forsangeren i rockbandet Guns N' Roses, Axl Rose, er blevet sagsøgt af en kvinde, der hævder, at han begik seksuelt overgreb mod hende i 1989.

Det er angiveligt sket på et hotel i New York, efter de havde mødt hinanden på en natklub.

Af dokumenter fra retten i New York fremgår det, at den i dag 61-årige rocksanger er anklaget for seksuelt overgreb og vold.

Forsanger Axl Rose i front ved en Guns N' Roses koncert på Glastonbury Festival i England i juni 2023. Ugen inden var bandet et af hovednavnene på den danske metalfestival Copenhell.

Kvinden bag søgsmålet, Sheila Kennedy, er skuespiller og model.

Mødtes på natklub

Hun mødte Rose på en natklub i New York i 1989, hvor Guns N' Roses var et af verdens største rockbands, kendt for hits som "Sweet Child of Mine", "November Rain" og "Paradise City".

Hun takkede ja til at gå med ham til hans hotelværelse og var indstillet på, at de skulle have sex.

Men ifølge anklageskriftet, som magasinet Rolling Stone har lagt på sin hjemmeside, tog tingene en drejning, da Rose var voldelig over for en anden model, der var med.

Forlod værelset

Det fik Sheila Kennedy til at forlade hotelværelset, hvorpå Rose skal have løbet efter hende, skubbet hende i gulvet og derpå have slæbt hende i håret tilbage til sit hotelværelse - "som en hulemand", lyder det i anklageskriftet.

Derpå holdt han hende fast på en seng og forulempede hende seksuelt.

Kennedy hævder, at hun siden da har haft PTSD-lignende symptomer og har lidt af angst og depression.

Nævnt tidligere

Det er ikke første gang, at hun fortæller sin historie om, hvad der skete på hotelværelset i New York i 1989. Det er også nævnt i hendes selvbiografi, der udkom i 2016.

Men det er første gang, at hun er gået til en domstol med et søgsmål mod Guns N' Roses-sangeren.

En særlov i New York gør, at sager om seksuelle overgreb ikke falder for en forældelsesfrist. Den lov udløber ved midnat torsdag, skriver nyhedsbureauet AFP.

Powered by Labrador CMS